Opušteno ljeto i zasluženi odmor vaterpolista zagrebačke Mladosti

Trojica atraktivnih vaterpolista zagrebačke Mladosti ovih dana uživaju u zasluženih nekoliko dana ljetnog odmora. No, njihov kratki ljetni odmor nije mogao proći nezapaženo. Jedan od najzgodnijih vaterpolista današnjice, Zagrepčanin Franko Lazić, nakon povratka s Univerzijade opušta se u Marini Kremik pokraj Primoštena. U društvu oca dane provodi na plaži, no kako kaže izbjegava plivanje koje mu je sastavni dio svakodnevice tokom cijele godine.

Moj dan počinje jutarnjim pecanjem. Tu naviku usadio mi je djed. Većinu ostalog slobodnog vremena u danu provodim na plaži sunčajući se i kupajući. Takav oblik odmora mi je najdraži kada se mogu opušteno i bez obaveza odmoriti budući da smo tokom cijele godine pod intenzivnim treninzima i napornim tempom. Navečer s prijateljima volim otići u šetnju ili na dobar koktel u Primoštenu.” – izjavio je Franko Lazić, vaterpolist zagrebačke Mladosti.

Za Matiasa Biljaku idealan odmor je posjet austrijskoj metropoli Beču, njegovom rodnom gradu. “Rijetke slobodne trenutke tokom godine koristim kako bih posjetio rodni grad te se družio sa starim prijateljima. Svaki put iznova se divim ljepotama Beča ali i upoznajem novitete kojih ovdje zaista uvijek ima. Ovaj put posjetit ću dva nova restorana za koje sam dobio odlične preporuke. Obavezno ću posjetiti i Music Film Festival na Rathausplatzu koji svake godine posjeti sve veći broj turista. Jednako tako veselim se Festivalu svjetla na Dunavu koji ću posjetiti prvi put.“ – zaključio je dvadesetogodišnji vaterpolist Mladosti Matias Biljaka.

Vrijeme provedeno u Šibeniku za Luku Bajića, koji vuče porijeklo iz njega, od neprocijenjive je važnosti. Krešimirov grad omiljena je Lukina destinacija u kojoj i ove godine provodi svoj ljetni odmor.

U roditeljskoj kući za prijatelje u večernjim satima pripremam riblje specijalitete, a posebno sam ponosan na velikog zubaca kojeg sam osobno ulovio prije nekoliko dana. Priprema večere za prijatelje bila je i prigoda da se proslavi naslov pobjednika Regionalne vaterpolo lige.” – govori Luka Bajić.

Ovaj trofej koji je Mladost osvojila nakon poduže suše, poticaj je momčadi za uspjehe u novoj sezoni. Mladost pripreme počinje već sredinom kolovoza, kada će se momčadi pridružiti i reprezentativci koji se trenutno nalaze na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.