Najbolje ljetno mjesto za zabavu u hrvatskoj

Impresivna brojka od više od 10 tisuća gostiju u samo mjesec dana znak je da je publika prepoznala Makarana Beach Club kao jedno od najboljih mjesta za zabavu ovog ljeta. Gosti su pristigli iz čak 36 zemalja od kojih je velik broj na makarskoj rivijeri po prvi put. Popularna makaraska ljepotica Makarana dom je ljetne morske čarolije koja već nekoliko tjedana svakodnevno spaja vrhunsku glazbu, ples, pozitivnu energiju i nesvakidašnje emocije. Čarobni performansi glazbeno – plesnih umjetnika uz najveće strane i domaće ljetne hitove, zanosne koreografije i akrobatske vještine, vrhunska scenografija i večernja tematska uređenja odlike su jednog od najpopularnijih klubova u regiji.

Nova uzbuđenja u Makarani nastavljaju se svake večeri, a sam vrhunac ljetnih provoda očekuje nas u subotu, 3. kolovoza na jednom od najposjećenijih događaja – White partiju. Posebno birana glazba, performeri, produkcija, uređenje i specijalni efekti samo su dio bijele čarolije koja će obilježiti vruću noć u srcu ljetne sezone. Obavezni dress code za ovaj događaj je bijela odjeća, a za makarski rezervirajte ljetne komade koji će se izvrsno uklopiti uz prekrasnu kulisu Jadranskog mora.

Makarana je proteklih godina postala popularno odredište brojnih Hrvata ali i turista iz cijelog svijeta. Ovaj dnevni lounge bar i klub prostire se na nekoliko stotina metara kvadratnih, a svojim uređenjem izvrsno se uklapa u okolni prostor tik uz Jadransko more. Velika ljuljačka na prekrasnoj, osvježenoj terasi nova je atrakcija za fotografiranja ovog ljeta dok su drvene ležaljke i luft fotelje nezaobilazna kulisa za predah od morskih aktivnosti.

Nakon zalaska sunca, Makarana svake večeri postaje veliki plesni podij čije zvjezdano nebo svake večeri svjedoči brojnim uzbudljivim druženjima ispunjenim vrhunskom glazbom, svjetskim i domaćim hitovima, glazbeno – plesnim performansima i brojnim drugim iznenađenjima.