Karite maslac za zdravu i nahranjenu kožu

Karite maslac jedan je od naučinkovitijih prirodnih ovlaživača kože koji kožu hrani i hidratizira, dok istovremeno obnavlja i stvara zaštitni film koji je štiti. Upravo je karite maslac jedan od glavnih sastojaka Lipikar mlijeka za tijelo iz La Roche – Posaya kojim brend nadilazi brigu o pojedincu sa suhom i osjetljivom kožom, nudeći proizvod i za zajednicu i za okoliš.
Lipikar mlijeko nastalo je suradnjom La Roche – Posaya i zajednica u Burkini Faso koje se bave proizvodnjom karitea. Na taj su način osigurani bolji životni uvjeti tamošnjem stanovništvu, i očuvan je okoliš. Brend je surađivao ruku pod ruku sa zajednicama u Burkini Faso koje se bave proizvodnjom karitea, kako bi stanovnicima osigurao regularna primanja i zaštitio okoliš kroz očuvanje karite stabala.
• 100% karite maslaca za proizvodnju Lipikar mlijeka za tijelo dolazi iz društveno odgovornog projekta u Burkini Faso
• 2.480 tona ploda ubrano je za proizvodnju La Roche-Posay proizvoda
• 15.600 žena iz Burkine Faso ostvarilo je projektom neposrednu korist

Lipikar mlijeko nastalo je prema ideji „manje je više“ te sadrži esencijalne, provjerene i neophodne sastojke koji umiruju, obnavljaju, štite osjetljivu kožu, oslobađajući je od simptoma suhoće:
• KARITE MASLAC je jedan od najučinkovitijih prirodnih emolijensa (ovlaživača)
• TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY smiruje i djeluje protiv iritacija. Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata u tragovima, poput selena, daju termalnoj vodi La Roche-Posay znanstveno dokazana umirujuća, omekšavajuća i antioksidacijska svojstva
• NICIANIMID je molekula kojoj je klinički dokazana učinkovitost u suzbijanju iritacija i pritom garantira odličnu toleranciju
• „COLD CREAM“ kombinacija obnavljajućih lipida djeluje kao zaštitni sloj koji obnavlja suhu i ispucanu kožu

Lipikar Lait emolijens je koji može koristiti cijela obitelj, a značajno poboljšava hidrataciju i 48 sati štiti kožu.
Uz kupnju Lipikar mlijeka od 400 ml u ljekarnama na poklon stiže Lipikar Gel lavant 200 ml; gel za tuširanje za cijelu obitelj.

Preporučena cijena: Lipikar Lait 200 ml: 83,42 HRK; 400 ml: 116,22 HRK