Zvijezde su koje će ovog ljeta oduševiti Makarsku

Najveće regionalne zvijezde ovog će ljeta Makarsku pretvoriti u centar zabave. Makarski klub Petar Pan godinama je omiljena destinacija brojnih zvijezda, a u nadolazećim mjesecima bez sumnje će postati najposjećenije mjesto kada su koncerti u pitanju.

Jelena Rozga ovih je dana posebno zauzeta. Nakon zasluženog odmora u Amsterdamu vraća se radnom ljetu i nadolazećim koncertima diljem Hrvatske. Lijepa glazbenica rado je viđen gost gdje god se pojavi, a Makarska je željno iščekuje u Petar Panu, 27. srpnja.

Na Makarsku rivijeru stiže i jedna od najpopularnijih glazbenica na ovim prostorima, Severina. Radno ljeto najtraženijoj hrvatskoj glazbenici nije ništa neobično, a tijekom nadolazećih mjeseci možemo je zateći diljem cijele jadranske obale. Na radost brojnih obožavatelja, Severina će 23. kolovoza upravo u Petar Panu otpjevati nove hitove s nedavno predstavljenog albuma Halo koji je u rekordnom roku osvojio srca publike diljem cijele regije.

Nezamjenjivi splitski kralj zabave Joško Čagalj Jole prije samo nekoliko dana otkrio je da će po četvrti put postati otac. Veselu vijest proslavit će nastupima diljem naše obale, a njegove hitove Nosi mi se bijela boja, Zove zove, Nisi me voljela i brojne druge u Makarskoj pjevat ćemo u samoj špici turističke sezone, 9. kolovoza.

Sredinom kolovoza posjetitelje Petra Pana razveselit će regionalna zvijezda Željko Joksimović. Glazbenik koji je dva puta uspio napuniti zagrebačku Arenu uvijek se s veseljem odazove nastupima u Hrvatskoj. Uz još nekoliko nastupa diljem naše zemlje, Joksimović nas u Makarskoj očekuje 16. kolovoza. Uz brojne svevremenske ali i nove hitove na repertoaru, šarmantni pjevač bez sumnje će pripremiti provod za pamćenje.

Petar Pan već je niz godina omiljena destinacija brojnih zvijezda. Ovaj makarski biser redovito posjećuju slavni nogometaši Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Alen Bokšić i drugi, a prije više godina zarobio je i srca ljepotice Ane Sasso, glazbenice Nere Stipičević, boksača Stipe Drviša i brojnih drugih. U proteklih 12 godina postojanja osvojio je srca tisuća domaćih i stranih gostiju, a nadolazećim mjesecima obećaje do sad najuzbudljivije ljeto ispunjeno vrhunskom glazbom i koncertima regionalnih zvijezda, svjetskim i domaćim hitovima te brojnim drugim iznenađenjima.