Uređaji za efikasno uklanjanje komaraca iz vašeg doma

ROWENTA MOSQUITO PROTECT ventilator VU4210
Uporabom Ultimate Protect ventilatora rashladiti ćete prostoriju i ukloniti komarce. Zahvaljujući smart kombinaciji rashlađivanja zraka i tekućine protiv komaraca, Ultimate Protect podni ventilator osigurava veću zaštitu od komaraca optimiziranom difuzijom zraka po cijeloj sobi.
Ventilator je kompatibilan s većinom boćica protiv komaraca koje se mogu naći na tržištu, a pritom je tekućina može trajati tjednima, ovisno o uporabi.

U isto vrijeme proizvodi se snažan protok zraka pomoću 3 brzine i automatskom oscilacijom koja pruža ugodno rashlađivanje prostorije.

Uz sve ovo ventilator ima teleskopsku cijev kojoj lako možete podesiti visinu, te rešetku i zaštitu za djecu kako bi bila sigurna od moguće ozljede.

ROWENTA MOSQUITO PROTECT MN4010
Ovaj izuzetno učinkoviti uređaj protiv komaraca ne troši kemijske dodatke ili mirise, nije samo siguran, već i ekološki prihvatljiv. Dinamičan hvatač komaraca privlači komarce zbog svog UV LED svijetla i hvata ih kroz učinkovit sustav vakuuma kojeg stvara bez šumni ventilator. Učinkovit je protiv svih vrsta komaraca. Učinkovit je također i za Tigar vrste komaraca(Aedes) i Culex komarce.

Ovaj uređaj za hvatanje komaraca je dugoročna investicija jer ne troši kemijske dodatke. Troši samo 4W struje na sat. Siguran je za ljude i kućne ljubimce te čuva okoliš.

Može se kupiti u svim Elipso prodavaonicama.