Učinkovito čišćenje u svakom trenutku

Da, znamo! Vi ste zaposlena žena: prekovremeni rad u uredu i prenatrpani dnevni program. No, kako ćete naći vremena za čišćenje kad odlučite iznenaditi svoju najbolju prijateljicu i pozvati je k sebi doma na šalicu kave? Robotski usisivač Smart Force Extreme iz Rowente je usisivač koji pruža jednostavan način čišćenja za bilo koju vrstu površine, čak i za tepih. Prepustite usisavanje ovom jednostavnom robotskom usisivaču koji će posao obaviti umjesto vas.

Četiri različita programa čišćenja osiguravaju čiste površine gdje god vam je to potrebno. Aktivna motorizirana četka osigurava efektivne performanse na bilo kojoj površini, čak i tepiha, dok dvije bočne četke omogućuju preusmjeravanje i sakupljanje prašine u kutovima, za usisavanje pomoću centralne četke i čišćenjem ispod namještaja kako bi čišćenje bilo besprijekorno. Robotski usisivač je opremljen navigacijom koja izbjegava zidove i namještaj te sprječava njegov pad niz stube. Na taj način postižu se savršeni i sigurni rezultati čišćenja. Zahvaljujući vrlo snažnom motoru dobivaju se optimalni rezultati čišćenja.

Čak osam senzora omogućuju mu sigurno kretanje kroz prostor i učinkovito usisavanje. Opremljen je litij-ionskom baterijom koja ima do 2x duži životni vijek od NiMH baterija istog napona. Baterije mogu izdržati 130 minuta čišćenja time da je zadnjih 30 minuta baterije namijenjeno za povratak robot usisivača na njegovom mjesto za punjenje. Opremljen je i s daljinskim upravljačem kojim ga možemo upravljati i zadavati mu zadatke. Model Smart Force Extreme RR7145 opremljen je i uređajem koji možete svojim infracrvenim zrakama napraviti virtualni zid preko kojeg usisivač ne prelazi. S robotskim usisavačem Rowenta Smart Force Exreme vaša će kuća biti očišćena samo jednim klikom.

Odaberite pravi model i uživajte u jednostavnosti korištenja. Baterije su skoro prazne? Ne brinite se! Smart Force robotski usisivači automatski se vraćaju u stanicu za punjenje.