Renovaciju linije pro fiber za dugotrajnu obnovu oštećene kose

Tajna novog Pro Fibera leži u jedinstvenoj kombinaciji dva aktivna sastojka – aminosilana, koji djeluje iznutra restrukturirajući korteks te kationskog polimera, koji djeluje izvana i obnavlja mekoću kose prodirući u njenu unutrašnjost kroz nanometričke pukotine u vlaknu. Sve zainteresirane gošće svoju kosu prepustile su stručnim rukama L’Oréal Professionnel tima, isprobavši novi Pro Fiber tretman koji uz pomoć APTYL100 molekule prodire duboko u srž oštećene kose.

Sanja Penava iz frizerskog salona Sophie prenijela je svoja pozitivna iskustva s renoviranim Pro Fiber proizvodima te naglasila kako zbog izvanrednih rezultata za njegu oštećene kose svojih klijentica preferira upravo Pro Fiber proizvode.

APTYL100 molekula sadrži mineralni dio koji stvara mrežu unutar vlakna kose, dok onaj organski pomaže molekuli da se primi čvrsto uz vlakno kose. Što je kosa oštećenija, djelovanje molekule je dugotrajnije i učinkovitije, a aktivira se svakim šamponiranjem. Pro Fiber od sada dolazi u dvije linije Re-Create i Reconstruct, ovisno o stupnju oštećenja, a sastoji se od samo dva proizvoda – šampona i maske. Posebnost snažnije formule maske dva u jedan očituje se u moći obnavljanja svih tipova kose. Re-Create je prva dugotrajna njega s aminosilanom za poboljšanje i obnovu tanke i oštećene kose, koja obnavlja stanjeno vlakno i korteks te puni kosu čineći ju gušćom. Linija Reconstruct osmišljena je ciljano za dugotrajnu njegu kose, koja je pod utjecajem čestih i agresivnih procesa izrazito oštećena.
Kosa je ženama ključan dio vanjštine i pojavnosti jer je jedna od prvih stvari koju druge žene i muškarci na njima primijete. Neovisno o tipu i kvaliteti kose svaka žena se u određenom trenutku susretne s potrebom za intenzivnu njegu i regeneraciju oštećenih vlasi, pod utjecajem atmosferilija poput sunca i vjetra te čimbenika kao što su bojanje i feniranje.

Linija Pro Fiber pojavila se na tržištu 2016., kao rezultat petnaest godina intenzivnog istraživanja L’Oréalovog laboratorija. Unatoč tome što je predstavljala najsofisticiraniju formulu za njegu kose, s nekoliko linija za različite stupnjeve oštećenja, sama primjena tretmana bila je dosta zahtjevnija i sastojala se od nekoliko koraka. Renovacija je omogućila da lijepa kosa više ne bude luksuz koji si možemo priuštiti samo u frizerskim salonima, već je učinkoviti tretman upotrebom isključivo šampona i maske pojednostavljen i pogodan za kućnu primjenu“, izjavila je Andrea Tunjić, direktorica divizije L’Oréal profesionalnih proizvoda za Hrvatsku i Sloveniju.

L’Oréal Professionnel dugi niz godina pruža luksuznu njegu i iskustvo, a uz pomoć svojih stalnih inovacija nudi širok spektar posebno formuliranih proizvoda za ciljano djelovanje.