Pozdrav ljetu uz prekrasne komade u žutoj boji

Žuta je boja sezone i optimizma, a ovo ćemo ljeto zasigurno pamtiti po raznim avanturama koje ćemo doživjeti u upečatljivim modnim komadima baš u toj boji. Patrizia Pepe pobrinula se da u kolekciji za ljeto 2019. možemo pronaći odlične komade u boji sezone.

Prije no što se zaputite na godišnji odmor, žutu boju iskoristite u poslovnim kombinacijama. Možete ju kombinirati uz odjeću i modne dodatke u sivim, crnim i bijelim tonovima. Osim što ćete tako osvježiti poslovni look, lakše ćete odbrojavati dane do godišnjeg odmora.

Žuti Patrizia Pepe kombinezon s cvjetnim uzorkom odličan je za dnevne odjevne kombinacije, a za večernji izlazak upotpunite ga s cipelama na visoku potpeticu u crnoj ili u zlatnoj boji koja odlično ide uz žutu.

Maxi haljina iz Patrizia Pepe ljetne kolekcije osvaja na prvi pogled, a idealna je i za svečanije prilike poput ljetnih vjenčanja ili večera uz more.

Inspirirajte se Patrizia Pepe kolekcijom te odaberite svoj idealan odjevni komad ili modni dodatak u žutoj boji i pozdravite ljeto na stylish način.