Pavle Pikaso roštiljao na najluđim lokacijama

Prva asocijacija na roštilj većini je klasično druženje s ekipom u prirodi, na vikendici ili u dvorištu, ali roštilj fešte mogu biti i puno luđe. Jeste li ikad roštiljali na traktoru u vožnji, čamcu koji plovi brzom rijekom ili marendali roštilj specijalitete u brodogradilištu? Upravo su te tri neobične lokacije pobijedile u natječaju „PIKaso roštilja umjesto tebe“ i zaslužile prave fešte te posjet umjetnika roštilja – popularnog Pavla PIKasa.

Prvi je posjet organiziran u sklopu brodogradilišta, a kad se spoje marenda i roštilj, rezultat su siti i zadovoljni radnici kojima je PIKaso pripremio prava remek-jela. Najluđe roštiljanje nastavilo se u čamcu koji je plovio dravskim meandrima, a veseli Slavonci u kanuima su dolazili po svoje ćevape. Pikasova turneja završila je ni više ni manje nego na traktoru s prikolicom, gdje se uz roštilj slavio međimurski 70. rođendan.

Sve ekipe guštale su u vrhunskim grill specijalitetima iz Volim roštilj asortimana – ćevapima, kobasama, pljeskavicama i mariniranim rebrima. Ljeto je idealno doba za roštiljanje pa ne čudi stoga ni podatak da se samo za vrijeme ljetnih mjeseci, pojede više od 34 milijuna PIK ćevapa i više od 11 milijuna PIK kobasica.