Najcool „wow&boom“ brunch u gradu

U zelenoj oazi najljepšeg vrta u gradu, onog Akademije likovnih umjetnosti, održan je Najcool „wow&boom“ brunch u povodu predstavljanja novog i inovativnog b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA. Okupljeni gosti uživali su u opuštenoj atmosferi pravog ljetnog bruncha, gdje su uz ugodnu glazbu i zdrave obroke ispijali obje verzije ovog spoja voćnog soka i b.Aktiv LGG-a, kao i posebno osmišljene bezalkoholne voćne koktele.

Koktele na bazi b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA osmislio je i pripremio naš poznati koktel majstor Josip Nekić, a sve prisutne je oduševio Ivan Šarić, koji je uz voditeljski dio kao iznenađenje sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa Ples sa zvijezdama otplesao sambu s posebno pripremljenom koreografijom.

Inovaciju u obliku b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA karakterizira svilenkasta tekstura, a riječ je o osvježavajućem spoju voćnog soka i b.Aktiva koji dolazi u dva neodoljivo osvježavajuća voćna okusa: beri boom i voćni wow. Beri boom donosi svježinu jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje, dok voćni wow osvaja kombinacijom ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

Iznimno mi je drago što danas imam priliku predstaviti ovaj osvježavajući ljetni napitak, idealan spoj voćnog soka i b.Aktiva LGG, obogaćen LGG-om i sa 7 vitamina koji doprinose normalnoj funkciji imuniteta. Predstavljanjem ove inovacije Dukat je suvereno zakoračio u kategoriju bezalkoholnih pića proizvodom bez konkurencije, čime je još jedanput potvrdio svoju poziciju predvodnika novih trendova u domaćoj mliječnoj industriji. Kao i do sada Dukat će nastaviti stvarati inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama suvremenog potrošača“ – izjavila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukat d.d.

Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina – A, E, B1, B3, B5, B6 i B9, donose novu vrstu hranjivog i svježeg napitka kojeg ćete obožavati. U bočici od 330 grama b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINK donosi neodoljivu svježinu voćnih okusa, a može se pronaći u rashladnim vitrinama diljem Hrvatske.