Mjesto za opuštanje

Daleko od praktičnog prostora, današnja kupaonica je mjesto utočišta u kojem se možete opustiti i napuniti baterije. Da bi se to postiglo, ključno je odabrati sustave i proizvoda koji pomažu u stvaranju ove razine udobnosti, kao i njihovu jednostavnu instalaciju i lako održavanje.

Geberit ima dugu tradiciju kvalitete, pouzdanosti i inovativnosti. Od svog osnutka 1874.godine ova tvrtka sustavno doprinosi oblikovanju i razvoju cijele industrije. Know-How Installed vjerodostojno predstavlja poslovnu filozofiju tvrtke: uvijek se možete pouzdati u rješenja iz Geberita. Pripajanjem niza dugovječnih i respektabilnih keramičkih brandova, Geberit danas ima novi identitet: pouzdana tehnika iza zida spojena je sa savršeno dizajniranom kupaonskom opremom.
Odgovorno proizvedeni iz finih i dugotrajnih materijala, Geberit proizvodi pružaju savršenu ravnotežu između elegantnoga dizajna i učinkovite funkcije. Kupcima se jamči da novi proizvodi zadovoljavaju njihove potrebe, kao i najviše standarde kvalitete. Otkrijete neke od kvalitetnih rješenja za kupaonice iz Geberita:

Pametno odlaganje
Geberit namještaj pretvara kupaonice u harmonične prostore. Koriste se isključivo materijali visoke kvalitete koji su otporni na vlagu. Linije se sastoje od širokog raspona kupaonskih ormarića koji poboljšavaju raspored bilo koje prostorije. Kolekcije integriraju mnoge detalje, uključujući pametan raspored odjeljaka i ladica te pametne koncepte rasvjete, koji ne samo da stvaraju praktičan prostor za pohranu već poboljšavaju estetiku kupaonice.

Rješenja za konzolne WC školjke
Kada je riječ o modernom dizajnu kupaonice, konzolna WC školjka je postala standard. Konzolne WC školjke štede prostor, što je izuzetno bitno u manjim kupaonicama. Održavanje kupaonice čistom je nužnost jer su čistoća i higijena važne, posebno u kupaonici. Međutim, čišćenje ne smije predstavljati problem kod nezgodnih kutova i teško dostupnih mjesta. Kod konzolne WC školjke, s obzirom da nema postolje, pod kupaonice jednostavno se čisti, uz to, s obzirom da je vodokotlić ugradbeni, nema ni izloženih cijevi koje mogu sakrivati nečistoće i bakterije.

Čišćenje je olakšano i Geberit Rimfree rješenjem za WC školjke bez unutarnjeg ruba. Bez unutarnjeg ruba, nema ni teško dostupnih područja u kojima su se skupljale nečistoće i bakterije. Time je čišćenje postalo jednostavno i lako.

Zaštitna keramička glazura
Geberit KeraTect® je uz, bezvremenski dizajn, još jedna od prednosti Geberit keramičkih proizvoda. Radi se o specijalnoj glazuri koja pruža dugogodišnju zaštitu keramičkih površina. KeraTect® se peče kao specijalna glazura i ima praktično neporoznu i potpuno glatku površinu koja se može održavati čistom jednostavno i efikasno, a uz to je i otporna na ogrebotine.

Svježi zrak za svakoga
Postojeći standard koji već dugo čini dio svake kuhinje, sada je primjenjiv i na kupaonice. Učinkovit način uklanjanja neugodnih mirisa. Geberit DuoFresh modul izravno uklanja neugodne mirise iz WC školjke, pročišćavajući zrak pomoću keramičkog saćastog filtera te ga potom vraća u prostoriju. Ovaj način je izuzetno učinkovit, jer prvenstveno sprječava širenje neugodnih mirisa kroz kupaonicu, tako da različiti osvježivači zraka, šibice, otvaranje prozora i slično, postaju potpuno nepotrebni. Modul je gotovo neprimjetan i nalazi se iza pokrovne ploče tipke za aktiviranje ispiranja WC školjke.