Beauty oaza gdje će vas pripremit za bezbrižno uživanje u ljetu

Iako su ljeto i godišnji odmor previđeni za hedonističke radosti, ne treba zaboraviti na njegu kose, kože i noktiju, a za najbolje tretmane i cjelokupan pozitivan dojam, zaslužna je riječka beauty oaza.

Živa u termometru penje se nikad više, što je znak da je vrijeme za pakiranje i odlazak na prijeko potreban godišnji odmor. Seoba na obalu već je u punom jeku, a neki još odrađuju posljednje pripreme. One svakako podrazumijevaju opskrbu nezaobilaznim stvarima za plažu, odabir ljetnih outfita, ali i njegu tijela, kose, kože i noktiju. Već duže vrijeme, omiljeno opuštajuće mjesto za takav makeover je Kalmar Hair &Skin Boutique, provjerena adresa i beauty oaza koja vam uz fizičku transformaciju, donosi i odmor od užurbane svakodnevice.

Odmor prije odmora – upravo to vas čeka u Kalmaru. Profinjen, elegantan i luksuzan interijer u kojem će se svaki klijent osjećati ugodno, samo je jedan od razloga zbog kojih je Kalmar zaista sinonim za pravi spa doživljaj. Ljubazno i stručno osoblje svakom klijentu pristupa individualno, u skladu s potrebama i željama, što i nalaže holistički pristup kojim se Kalmar vodi. Najkvalitetniji proizvodi dostupni u Kalmaru polučit će rezultate zbog kojih će svaki klijent izaći s osmijehom na licu.

Želite li u jednom danu s check liste prekrižiti kosu, depilaciju, manikuru i pedikuru, Kalmar je pravo mjesto za to. Iako smo tijekom ljeta bezbrižni i njega nam možda i nije prioritet, treba imati na umu kako je kosa posebice ranjiva tijekom ljeta. Kalmar će se potruditi nahraniti vašu kosu izvana i iznutra.

Dio asortimana su i linije Kérastase luksuznih proizvodi za kosu: šamponi, regeneratori, maske, ulja i serumi, Kalmarovi stručnjaci znat će odabrati liniju prikladnu za tip kose svakog klijenta. Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran, tako da će svaki klijent dobiti vrhunsku uslugu. Također, ono u čemu se specijalno uživa u Kalmaru je Leonor Greyl, savršen opuštajuć te prije svega – prirodan brend te omiljen tretman mnogih dama, za vrijeme kojega čitavo tijelo u potpunosti uživa, a kosa izgleda zdravo, njegovano i glamurozno.

Tenisice smo već odavno pospremili, a mjesto ustupili raznim otvorenim varijantama cipela, zbog čega su pedikura i manikura apsolutni must. Pedantne, stručne i precizne usluge manikure i pedikure dio su Kalmarove ponude, a nakon prvotnog uređivanja noktiju i stopala, na red će doći izbor nijanse OPI laka za nokte.

Nakon ovakvih ugodnih i učinkovitih tretmana u Kalmaru, ostaje vam samo da se uputite na dugo željeni odmor.

Ova beauty oaza smjestila se u Opatijskoj ulici 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, a sve novosti možete pratiti i na službenoj Instagram stranici.