Nezaobilazna stanica prije ljetnih avantura – Kalmar

Konačno je došao period godišnjih odmora, što u ove vruće ljetne dane podrazumijeva odlazak na more. I dok su zasluženo odmaranje, izležavanje na plaži i kupanje u moru apsolutni prioritet, ne treba zaboraviti na pravilnu njegu kose, prijeko potrebnu upravo zbog izlaganja suncu i morskoj vodi. Stoga, kako bi neometano uživali u svim blagodatima ljeta i godišnjeg odmora, posvetite se svojoj kosi prije nego li se otisnete u ljetne pustolovine. Idealna adresa za to jest Kalmar Hair & Skin Boutique, mjesto gdje su kvaliteta i stručan pristup zajamčeni.

Specifičnost Kalmara očituje se u holističkom pristupu, čime nastoji svakoj klijentici pružiti najbolje moguće iskustvo u skladu s individualnim potrebama. Pri samom ulasku u Kalmar može se nagovijestiti kako je koncept pomno osmišljen: profinjen i ugodan interijer, ljubazno osoblje, proizvodi i tretmani vrhunske kvalitete te stručan pristup.

Zdrava kosa rezultat je pravilne njege izvana, ali posebice i iznutra. Stoga su u Kalmaru dostupni SugarBearHair Vitamini koji hrane i oporavljaju kosu, što je idealno kao preventiva prije nego što kosu izložimo intenzivnim i štetnim UV zrakama. Dio asortimana su i linije Kérastase luksuznih proizvodi za kosu: šamponi, regeneratori, maske, ulja i serumi. Svaka od linija fokusirana je na određen tip i problem kose pa će Kalmarovi stručnjaci odabrati onu najbolju za kosu svojih klijentica. Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran, tako da će svaki klijent dobiti vrhunsku uslugu.

Ljetne dane provodimo u sandalama i papučama, stoga pažnju posvećujemo i našim stopalima i noktima. Upravo prije odlaska na more, poželjno je otići na pedikuru i manikuru, kako se nekoliko tjedana ne bismo zamarali lakiranjem i uređivanjem noktiju. Kalmar je pravo mjesto i za to! Uredne, precizne i stručne usluge manikure i pedikure dio su ponude u Kalmaru, a spektar boja OPI lakova za nokte iznimno je bogat. Također, Kalmar nudi i uslugu depilacije s temeljitim, pedantnim i maksimalno ugodnim pristupom. Potreban je samo jedan posjet Kalmaru i spremni ste za more!

Ova beauty oaza smjestila se u Opatijskoj ulici 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, a više o samom salonu možete pratiti i putem službene Instagram stranice.