Lareto Grupa proslavila svojih uspješnih 10 godina

lareto

Lareto Grupa održala je u Maxi Pubu svoj tradicionalni božićni domjenak koji je ove godine bio još posebniji jer se ujedno proslavila i 10. obljetnica poslovanja. Ova svečanost bila je prilika da se osvrnu na postignuća proteklih deset godina i zahvale svim svojim partnerima, suradnicima i klijentima na podršci i povjerenju. Zahvaljujući zajedničkim naporima, Lareto Grupa nastavlja gledati prema budućnosti s optimizmom.

U srcu Zagreba, u čuvenom Maxi Pubu, održao se domjenak koji je oduševio sve prisutne svojim raskošnim kulinarskim spektaklom. Ovaj jedinstveni slavljenički događaj okupio je partnere, suradnike i prijatelje Lareto Grupe. Bili su prisutni i mnogi ugledni chefovi restorana, koji su predstavili niz inovativnih i vrhunskih delicija.

lareto
Vrhunske delicije

Već na samom početku, goste je dočekao izvrstan finger food. Između ostalog bio je tartar biftek, quiche, paštetu od pjetlića i focaccia, koji su odmah postavili visoka očekivanja za ostatak večeri. Nakon uvodnih zalogaja, cheovi su nastavili s pripremom izvrsnih delicija kao što su svinjski obrazi, glazirano svinjsko rebro i razna rižota, koja su dodatno podignula kulinarski doživljaj na višu razinu.

Cijelu večer su gosti mogli uživati u dosad neviđenim vrstama pizza koje je majstorski pripremio Davor Milić, a koje su svojim neobičnim kombinacijama okusa oduševile ljubitelje pizze. Uz to, na jelovniku se našla i specijalna tjestenina u siru Cacio e pepe, koja je svojim savršenim spojem jednostavnosti i sofisticiranosti osvojila sve prisutne.

Gosti su također imali priliku uživati u najboljoj talijanskoj mortadeli s mesom crne svinje, koja se isticala svojom kvalitetom i autentičnim okusom. Sve ove delicije bile su popraćene izvrsnim koktelima, čija je priprema i prezentacija bila na najvišoj razini. Posebnu pažnju privukli su i izvanredni deserti, kreirani pod palicom Suzane Kvesić, koji su svojim okusima i prezentacijom bili savršen završetak ovog kulinarskog iskustva.

Cijeli događaj bio je pravi užitak za sva osjetila, od vrhunske hrane do izvanrednih pića, sve izrađeno od najboljih proizvoda koji se nalaze u ponudi Lareto Grupe.

Predanost kvaliteti

Lareto Grupu, osnovali su 2014. godine, braća Andrija i Tomislav Dabac kao food servis kvalitetnih proizvoda za kuhinju. Danas slave desetljeće uspjeha i inovacija u distribuciji vrhunskih namirnica za HoReCa sektor. Iako su relativno mladi, zahvaljujući sustavnom radu i istraživanju tržišta, profilirali su se kao lideri u opskrbi kvalitetnim proizvodima za kuhinje diljem Hrvatske.

Kroz deset godina postojanja, Lareto Grupa kontinuirano je radila na poboljšanju svoje ponude kroz suradnju s vrhunskim chefovima iz Hrvatske i Italije. Njihova misija bila je i ostala pružanje vrhunskih namirnica koje zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

lareto

Lareto Grupa ponosna je na vlastitu distribuciju ekskluzivnih namirnica u cijeloj Hrvatskoj. Njihova ponuda obuhvaća proizvode koji se koriste u višoj gastronomiji, sektoru koji se ubrzano razvija. Ugostitelji sve više pažnje posvećuju kvaliteti namirnica, a Lareto im pruža upravo ono što im je potrebno.

Uspjeh Lareto Grupe ne bi bio moguć bez podrške i povjerenja chefova koji su svojim znanjem i iskustvom doprinijeli razvijanju ponude Lareto Grupe, kuhajući i testirajući svaku namirnicu prije nego što je uvrštena u asortiman.

Deset godina predanosti izvrsnosti čini Lareto Grupu ponosnom na sve što je postigla. Ostaju posvećeni svojoj misiji pružanja vrhunskih namirnica i usluga, a svojim klijentima žele sretnu i uspješnu budućnost. Raduju se nastavku lijepe suradnje i novim izazovima koje budućnost donosi.

Tekst: Branka BH, Foto: Rene Karaman