Čizme koje nosimo ove jeseni

čizme replay

Jesen je idealno vrijeme za podizanje stila na višu razinu, a čizme su bez sumnje glavni modni adut svake sezone. Talijanski brend Replay, poznat po savršenom spoju stila i kvalitete, i ove godine donosi bogat izbor modela koji privlače poglede na svakom koraku. Bez obzira preferirate li urbane, casual ili elegantne stilove, Replay čizme osvajaju svojom raznolikošću i upečatljivim dizajnom. Najnoviju kolekciju možete pronaći u svim Replay poslovnicama ili na službenom web shopu, a u nastavku izdvajamo ovogodišnje favorite!

Kaubojske čizme

Kaubojske čizme od brušene i glatke kože dolaze u varijantama od niskih do visokih te su idealne za svaki jesenski outfit.

Bezvremenska smeđa i klasična crna boja ističu se svojom elegancijom, dok robusni dizajn i detalji poput remena s metalnim elementima pridonose kaubojskoj estetici koja dominira svakom kombinacijom.

Chunky gležnjače

Ovaj model postao je neizostavni modni komad za sve trendsetere. S debelim džonom, ove gležnjače ne samo da pružaju udobnost već i dodaju dozu urbanosti svakom outfitu.

Klasične crne varijante lako se kombiniraju s različitim stilovima, dok jarke boje, poput narančaste, unose dašak odvažnosti i zabave u svakodnevne kombinacije.

Gležnjače za hladnije dane

Ove zimske čizme s debelim EVA potplatom i umjetnim krznom nude savršen spoj udobnosti i modernog dizajna za hladne dane. Crna verzija nudi svestranost i minimalizam, dok smeđa varijanta donosi toplije, casual tonove.

Ljubiteljice edgy modela oduševit će gležnjače od prošivenog najlona, dostupne u neutralnim tonovima poput crne i maslinaste. S praktičnim patentnim zatvaračem i modernim detaljima, savršene su za zimske avanture.