Prirodna kozmetika za sve tipove kože

prirodna

Uz minimalističku formulaciju i pažljivo birane prirodne sastojke vrhunske kvalitete, Melli Aromatica predstavlja liniju 100 % prirodnih proizvoda koji donose najbolje iz botaničkog svijeta direktno na kožu lica. Iza brenda stoje majka Vesna i kćer Ivana iz Samobora. Svi se proizvodi izrađuju ručno od početka pa sve do kraja procesa, i to u malim premium serijama. Za njihovu izradu zadužena je aromaterapeutkinja Vesna koja u svaki korak procesa integrira svoje bogato znanje, iskustvo i ljubav prema prirodnoj njezi.

Linija za njegu kože lica sastoji se od čistača koje čine sapun od bijele gline, sapun od zelene gline i sapun Lili s eteričnim uljem lavandina, te njegujućih proizvoda – Isla serum za lice sa snagom bakra te Svea krema za lice s hijaluronskom kiselinom. Linija je zamišljena tako da se pojednostavi rutina svakodnevne njege kože za sve koji su u nedostatku vremena i žive brzo, a traže učinkovito rješenje bez previše koraka. Samo tri prirodna i održiva proizvoda uz koje svatko može istaknuti ono što već posjeduje – svoju prirodnu ljepotu.

Nježna snaga prirode: Sapuni za savršeno čistu i osvježenu kožu

U liniji se nalaze čak tri prirodna sapuna za čišćenje lica kako bi svatko mogao odabrati onaj koji najbolje odgovara njegovom tipu kože. LILI sapun je visokokvalitetan proizvod obogaćen glicerinom, biljnim maslacima i eteričnim uljem lavandina. Ovaj nježni sapun osvježavajućeg mirisa hidratizira kožu ne ostavljajući je suhom i pogodan je za sve tipove kože i sve generacije, uključujući i najmlađe.

Sapun od bijele gline idealan je za čišćenje lica, pa čak i tuširanje i pranje ruku, a posebno će ga voljeti osjetljiva i suha koža. Obogaćen biljnim maslacima, nježno čisti i pilingira bez iritacije zahvaljujući mikro zrncima od bijele gline, ostavljajući kožu mekom i hidratiziranom, uz umirujuće mirise eteričnih ulja čajevca, mandarine i lavande.

Sapun od zelene gline namijenjen je za masnu i problematičnu kožu sklonu aknama. Regulira sebum, pruža protuupalno djelovanje, te uz pomoć čajevca i zelene gline učinkovito čisti i sprečava akne. Obogaćen biljnim maslacima, ovaj sapun pruža hidrataciju i nježan piling, ostavljajući kožu svježom, regeneriranom i mekom. Uz lice, pogodan je za čišćenje tijela i ruku.

Prirodna kozmetika – Melli Aromatica serum za lice sa snagom bakra
Zaštita i intenzivna hidratacija svih tipova kože

Dva snažna proizvoda za njegu kože uz jedan od sapuna optimalna su kombinacija za potpunu rutinu njege. Nakon čišćenja sapunom slijedi Isla hijaluronski serum sa snagom bakra za njegu lica, vrata i dekoltea, i to za svaki tip kože koji vapi za zaštitom i cjelodnevnom hidracijom. Sadrži hidrolat smilja protuupalnih i antioksidativnih svojstava koje potiče obnovu kože, ublažava crvenilo i iritacije kože, ekstrakt drveta sandalovine s umirujućim i hidrantnim svojstvima, provitamin B5 koji je esencijalni sastojak u održavanju vlage i zdravlja kože te, između ostaloga, i kompleks s bakrom koji štiti kožu i potiče proizvodnju kolagena i elastina u koži.

Svea krema za lice s hijaluronskom kiselinom pruža intenzivnu hidrataciju i njegu za suhu, osjetljivu, normalnu, zrelu i problematičnu kožu. Obogaćena je prirodnim sastojcima poput vitamina E koji je snažan antioksidans, ulja slatkog badema koje vlaži i čuva zaštitnu barijeru, skvalana dobivenog iz maslinovog ulja za vlaženje i potporu regeneraciji ćelija kože, ulja makadamije za obnovu oštećene i suhe kože te ekstrakta cvjetova damaščanske ruže čija umirujuća svojstva osvježavaju kožu i pružaju božanstveni miris. Svea krema idealna je za učinkovitu i minimalističku njegu, bez štetnih sastojaka.

Za još lakše korištenje, na ambalaži proizvoda nalaze se ilustracije koje prikazuju kako se proizvod koristi da bi se postigao maksimalan učinak. Uz to, s unutarnje strane pakiranja naveden je i popis svih sastojaka uz objašnjenje kako djeluju na kožu i koja im je uloga.

prirodna
Prirodna kozmetika – Melli Aromatica i krema za lice s hijaluronskom kiselinom i serum za lice sa snagom bakra
Eko proizvodi za pranje rublja

Ovaj samoborski brend svoju je priču započeo prije više od deset godina i to upravo s kozmetičkom linijom koja je sada dobila novo ruho. Prije tri godine Melli Aromatica predstavlja i eko proizvode za pranje rublja, tekstila i prostora bez umjetnih bojila, mirisa i sulfata temeljenih na biorazgradivoj recepturi bez mikroplastike. Brend se ponosi i VEGAN certifikatom koji garantira da proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog porijekla, te da nisu testirani na životinjama.

Nova kolekcija prirodne kozmetike nalazi se na internetskoj stranici. Informacije o svim proizvodima i brendu Melli Aromatica dostupne su i na Facebook i Instagram stranici.