Ljeto kakvo je bilo nekad

ljeto

Bazen s valovima, rekreacijsko-masažni bazen sa slapovima, brza rijeka, dječji vodeni park, kristalni bazen, adrenalinski tobogani… i to sve na otvorenom ili ispod predivne staklene kupole koja se po potrebi otvara i zatvara – ako tražite najbolju vodenu zabavu na kontinentu, onda definitivno trebate posjetiti Terme Laško. Udaljene tek nešto više od sat vremena od Zagreba, Terme Laško pravi su raj za obiteljski odmor, a prije svega za djecu koja će ovdje, zahvaljujući sadržajima i bogatom animacijskom programu, proživjeti ljeto iz snova.

Vodene igre

Ljeto na kontinentu itekako može biti uzbudljivo! Posljednjih godina, zapravo, postao je svojevrsni trend izbjegavati špicu sezone na moru, jer su tada gužve nesnosne, pa odmor lako postane umor. Stoga sve više ljudi bira ugodnu klimu kontinenta koju, barem kad su Terme Laško u pitanju, prati i bogat animacijski sadržaj, što nije zanemarivo ako ljetujete s djecom. Zabavne igre na bazenu, aerobik u vodi, vodeno igralište, razne prskalice…, djeca konačno neće ni pomisliti na ekrane, jer dobro osmišljeni animacijski programi tu su da im pokažu sve čari djetinjstva kakvo je bilo nekada.

Kupanje i adrenalinska zabava

Kupanje, plivanje, skakanje, spuštanje niz tobogane, prskanje… Tako izgleda ljeto! U Termama Laško nema mjesta dosadi. Kompleks vodenih atrakcija osmišljen je tako da će u njemu podjednako uživati i sasvim mala djeca, ali i odrasli. I, uistinu, i bebe ovdje imaju svoj hop spot, ali i oni veći, željni adrenalinske zabave, jer ih na vanjskim bazenima čeka najluđi, najbrži, najzabavniji tobogan. A to je, naravno, prilika da i odrasli, malo za promjenu, probude dijete u sebi.

ljeto
Termalno opuštanje

Za one koji, više od aktivnog odmora, vole opuštanje, tu je Sauna centar Thermana Parka, koja se prostire na čak 675 m2, kao i wellnes centar u kojem su osmislili i posebne tretmane namijenjene djeci. No već i sam boravak na bazenima, odakle se pruža prekrasan pogled na zelene brežuljke i rijeku, opuštajući je, posebno ako se udobno smjestite u visećim whirlpoolima s blagotvornom termalnom vodom koja opušta, regenerira, osvježava… Posebno je lijepo biti u Termama Laško u noćnim satima, jer je ugođaj pod jedinstvenom staklenom kupolom i zvjezdanim nebom, nenadmašan.

Aktivno istraživanje okolice

A kad završe vodene igre na bazenu, dobro je znati da do središta Laškog ima 15-ak minuta ugodne šetnje uređenim pješačkim stazama uz rijeku. U okolici je čak i osam biciklističkih staza, a u blizini hotela i brdo Hum, odakle puca predivan pogled na grad. Isplati se popeti na 583 metara visok laški Triglav i uživati i u ovoj verziji aktivnog ljeta.