Zadar je idealan za obiteljski odmor

obiteljski odmor

Bez obzira jeste li ljubitelj glazbe ili umjetnosti, gurman željan dobe zabave ili maštate o nezaboravnom obiteljskom odmoru, ovog ljeta svi putevi vode u Zadar. Osim odlične destinacije, jedan od ključnih faktora za nezaboravan obiteljski odmor je smještaj, pogotovo kada putujete s najmlađima.

Hotel u kojem je sve podređeno djeci

Falkensteiner Resort Punta Skala, nedaleko od Zadra, mediteranska je oaza hedonizma u kojoj će uživati sve generacije – i to doslovno – od beba do baka i djedova, uključujući i kućne ljubimce! Za obitelji je idealan Family Hotel Diadora u kojem je sve podređeno najmlađima. Zabavni programi, Free Play zona, Falky Land na više od 750 m2, kino, Valo jump, Valo climb, Baby Land… Mališani će uživati kao nikad, a roditelji se mogu opustiti jer o svemu brine vrhunski tim animatora. Za one željne opuštanja i romantike, Hotel & Spa Iadera bit će idealna lokacija sa spa zonom na čak 6.000m2, skrivenim plažama i gurmanskim delicijama. A kada poželite posjetiti Zadar, osim mora i sunca, čeka vas i pregršt događanja i atrakcija.

Za svakoga ponešto

Uzbudljiv Summer Breeze Festival u Resortu Punta Skala gostima donosi pregršt zabave uz profesionalne izvođače i zabavljače te nezaboravne večeri pod zvjezdanim nebom uz kino i operne večeri na otvorenom. Sudjelujte u sportskim igrama i zabavnim aktivnostima u izvanrednom okruženju, uživajte u tematskim večerima i posebnim događajima, a ne propustite ni organizirano praćenje EURA 2024. i Olimpijskih igara.
Od 20. do 23. lipnja u Ninskoj vali održat će se drugi po redu TOČ Festival, gastronomski i lifestyle događaj koji gostima pruža jedinstvenu interakciju s domaćinima, chefovima i predavačima kroz koju iz prve ruke uče o hrani, vinima i ljepoti života u malim sredinama.

Za one koji žele uživati u Zadru, na zadarskom Forumu bit će vruće 23. lipnja jer dolaze kraljevi salse i flamenca – legendarni Gypsy Kings čiji su bezvremenski hitovi kao stvoreni za tople ljetne večeri. Ljubitelji ozbiljne glazbe uživat će u 64. Glazbenim večerima u sv. Donatu, a od 24. do 26. srpnja na rasporedu je Zadar Jazz & Blues. Izložbu fotografija povodom 30 godina rada Zadranke Mare Milin možete do 14. lipnja pogledati u Kneževoj palači, a od 8. do 11. kolovoza rasplešite se na Vaicanto Festivalu. Ljubitelji filma neće propustiti Hitchcock Nights, homage Alfredu Hitchcocku i njegovom posjetu Zadru koji će trajati od 19. do 25. kolovoza. Ako se nađete u Zadru 27. srpnja, ne propustite tradicionalni Millennium Jump s rive.

Nova dimenzija obiteljskog odmora

Kada ste na godišnjem s djecom, želite što manje komplicirati i što više uživati. Savršen all inclusive obiteljski odmor očekuje vas u Falkensteiner Clubu Funimation Borik. Brojne aktivnosti, unutarnji i vanjski bazeni, zabavni i sportski programi te Thalasso & SPA centar samo su dio ponude koja jamči zadovoljnu djecu i opuštene roditelje. Funtastični vikendi donose dječji zabavni program s brojnim vikend tematskim radionicama. Od Nogometne euforije, do Obiteljskog i Aquatastic vikenda, vaše dijete zabavit će se kao nikada do sad! Iznimna pogodnost je besplatan boravak za djecu do 12 godina, a jedna od brojnih prednosti ovog hotela je što vas od Zadra dijeli 15 minuta šetnje.

Neizostavan dio svakog posjeta Zadru su Morske orgulje i instalacija Pozdrav suncu, idealni za selfie. Prošećite Kalelargom i počasite se sladoledom, razgledajte crkvu Sv. Donata, Kneževe i Providurove palače i ne propustite zalazak sunca jer zadarski je jedan od najljepših na svijetu.

obiteljski odmor
Uživanje u prirodi

Ako na obiteljskom odmoru želite kombinaciju boravka u prirodi i komfora, Falkensteiner Premium Camping Zadar vaša je top destinacija. Jedan od najnagrađivanijih kampova u Hrvatskoj ima sve što je potrebno kako biste se osjećali ugodno, a na vama je odluka hoćete li boraviti u šatoru ili mobilnim kućicama. A na See & Summer festivalu u kampu čeka vas prava čarolija ljeta! Uronite u ljeto uz uzbudljive obiteljske dane, kino na otvorenom, fire show, tematske večeri i ukusnu hranu.

Iskoristiti ekskluzivne Falkensteiner Prepaid Rate i Sunshine Special ponude koje osiguravaju cjenovnu prednost do čak 20%.