Zabavan korak u ljetne avanture

Spoj nespojivog – lijepe ili ružne, ovisi kako ih gledamo, ali ove sandale definitivno su hit sezone (a sada i na sniženju!).

Ove sandale su me osvojile na prvu. Nekad davno smo se čudili turistima koji su ih nosili i to gotovo u pravilu s bijelim sportskim čarapama, a danas su IT model koji dolazi u brojnim varijacijama za svačiji ukus.

Tako možeš odabrati modele u nježnijim nijansama prljavo bijele i ružičaste ili možda ipak potpuno crne, s platformom ili bez, a par koji sam ja odabrala je prava igra s trendovima – crne, s čičkom i lancem. Koje god odabrali, udobnost je zagarantirana, a s ovim modelom ide i bonus u vidu stilskog podizanja čak i najjednostavnijih outfita.

Zamisli ih u kombinaciji mom jeans traperica, basic majicom, šiltericom i nekom torbicom u boji, za obavljanje svih dnevnih obveza po gradu. Samo još nedostaje coffee-to-go u ruci i sunčane naočale, zar ne? Za popodnevnu šetnju ili lutanje po uličicama jadranskih gradova ovog ljeta, kombiniraj ih s lepršavom lanenom haljinom ili nekom na točkice, pletenom torbom i slamnatim šeširom.

U ljetnim večernjim izlascima koji uključuju dugo stajanje ili hodanje – primjerice na nekom od ljetnih festivala ili koncerata – nećeš se pokajati zbog izbora ovakvih sandala niti ćeš se morati kući vraćati sa sandalama u ruci. Kombiniraj ih s kratkim hlačama od odrezanih traperica i topićem po ukusu, idu na sve varijante.

Ako se osjećaš maštovito, u kombinaciju ubaci nešto potpuno neočekivano, pa neka se svi okreću za tobom! Za prvo nošenje ja sam se odlučila baš za ovakvu varijantu radnog naziva trendi mornarski look. Praktično, ugodno i u živim ljetnim bojama.

Ljetne modele pronađi u Deichmann trgovinama.

Piše: Ivona Pejić Nikolac, pobjednica Deichmann natječaja Born to Blog