Tri modela obuće koje moraš spakirati za ljetovanje

Kolovoz je špica sezone i ako još niste krenuli na ljetovanje vjerojatno brojite sitno do polaska na dugo očekivani odmor. Destinacija je već odabrana i samo se trebate spakirati. Nekima i taj dio ide kao od šale, a nekima je to naporno i rado bi da to netko drugi napravi za njih. Žene po običaju ponesu i više garderobe nego šta će trebati, uz poznatu uzrečicu “nek se nađe” i tako završimo s pretpranim koferima. Obuća u tome također igra važnu ulogu. Kako ne bi nosili baš sve iz kuće donosimo vam tri najvažnija modela obuće koji trebate spakirati za ljetovanje.

Svima omiljene natikače
Natikače su uvijek u modi radi svoje prozračnosti i jednostavnosti pa njih svakako spakirajte kao glavnu obuću za ljeto. Osim što su ugodne za svakodnevno nošenje, prigodne su i za večernje prilike te je gotovo nemoguće naći odjevnu kombinaciju u koju se ne bi uklopile. Ljubiteljice jednostavnosti i ležernog stila oduševit će se Graceland natikačama koje su idealne za sve dnevne kombinacije i odlazak na plažu dok će ljubiteljice neutralnih boja privući Catwalk crne natikače luksuznijeg izgleda.
Bilo da ste poklonik robusnijih modela ili onih jednostavnijih, bitno je odabrati natikače koje idealno pristaju vašoj nozi i prstima kako bi se osjećali uvijek ugodno i samopouzdano.

Za ugodne večernje zabave
I dok su na godišnjem, žene se vole dotjerati za večernje izlaske pa u kofer stavite i jedan par salonki koji će u ljetnim večerima naglasiti vašu eleganciju. Dobar primjer takvih cipela su Slingback salonke s elegantnom potpeticom koje dolaze u nekoliko boja zelena, žuta, pink i lila gdje svaka žena može istaknuti svoju osobnost.

Ukoliko niste tip osobe koja voli nositi potpetice, za ljetne večeri su odlične i sandale koje se odlično slažu sa svakom modnom kombinacijom. Ove godine su u trendu sandale s platformom koje savršeno pristaju uz maxi haljine, suknje i lanene hlače.

A šta ako padne kiša?
Iako su temperature visoke i ne možemo ni zamisliti da bi noga bila u zatvorenoj cipeli, svakako spakirajte i jedan par tenisica. One su najbolji izbor ukoliko padne kiša i malo zahladi, a ukoliko se odlučite na duže šetnje u prirodi, tenisica je svakako broj jedan izbor za takve aktivnosti. Skechers modeli su jako ugodni i prozračni pa su samim time i idealni za ponijeti na put.

Modni dodaci
Za potpuni ljetni outfit nemojte zaboraviti na modne dodatke poput Catwalk torbice koje nisu ni prevelike ni premale te su idealne za ljetne dane. Neutralna bež boja se lijepo uklapa u sve kombinacije, a odlično se slažu i sa sandalama i natikačama.

Svoje top modele obuće za ljeto pronađite u Deichmannu koji ovih dana ima i sniženja na određene modele. Osim velikog izbora ljetne obuće za žene, imaju i veliki izbor obuće za muškarce i djecu tako da cijela obitelj može pronaći nešto za sebe na jednom mjestu.