Najslađi ljetni komadi za kul klince

Ima li što slađe od minijaturnih kupaćih kostima za male kulerice ili majica s domišljatim natpisima za frajere koji su upravo na godišnjem – od vrtića? Svaki roditelj zna da je gotovo nemoguće predvidjeti koju će veličinu dijete nositi cijelu sezonu pa je odličan trik iskoristiti ljetna sniženja i opremiti svoje mališane cool garderobom u aktualnim veličinama, u kojoj će nesputano uživati u ljetnoj igri.

Kul odjeća s celebrity faktorom
Multibrend trgovina Ne.Ne.Ne. omiljena je zagrebačka shopping lokacija brojnih roditelja i njihovih klinaca, na kojoj se mogu pronaći hit brendovi. Neke od njih kao što je Nununu, nose djeca Gwen Stefani, Jennifer Garner i Bena Afflecka, Kim Kardashian i Mirande Kerr dok Mini Rodini za svoje mališane biraju Jessica Alba i Penelope Cruz, zbog materijala od održivih, recikliranih materijala.

Mnogi roditelji danas biraju odjeću od održivih organskih materijala koja je proizvedena u skladu s etičkim principima, a osim održivosti, naglasak je i na autentičnosti. Većina ih za svoju djecu bira uniseks modele, a cilj je potaknuti klince da odrastaju neopterećeni izgledom, ali i društvenim kalupima.

Sniženjem protiv vrućina
Sad je vrijeme za kupnju kvalitetnih odjevnih komada za najmlađe, kao što su haljine od najudobnijeg organskog pamuka, neodoljivi minijaturni kupaći kostim od recikliranih materijala, hlačice, majice i sunčane naočale.
Na prvom valu sniženja koji ide i do 25 posto, našli su se popularni i traženi svjetski brendovi – Nununu, A Morning in Copenhagen, Mini Rodini, Snurk te Bobo Choses.

Za sve koji nemaju vremena za hodanje po dućanima, tu je i webshop ponuda uz besplatnu dostavu.