Ostvarite povrat novca nakon kupnje odabranih Philips TV & Sound proizvoda

Spoj napredne tehnologije te impresivne slike i zvuka već su dobro poznate karakteristike Philips televizora u kojima uživaju brojni zaljubljenici imerzivnog iskustva gledanja iz udobnosti vlastitog doma. Sve one koji su ovih dana u potrazi za novim idealnim televizorom, razveselit će pogodnost koju je za kupce pripremio Philips TV & Sound, a vrlo vjerojatno će i zaintrigirati one koji su taj poduhvat planirali kasnije tijekom godine.

Riječ je o pogodnosti povrata novca u iznosu od 1 200 kn koja je aktualna do 31. ožujka 2022. Pogodnost je moguće iskoristiti nakon istovremene kupnje Philips televizora iz Performance serije (PUS85x5 i PUS85x6) i soundbara serije 6 na odabranim maloprodajnim mjestima koja sudjeluju u ovoj promociji. Dodatno, kupac u sklopu promocije može birati između srebrnog soundbara (TAB6405) ili crnog (TAB6305), ovisno o tome koji će se bolje uklopiti u njegov interijer.

Cijene Philips televizora uključenih u ovu promociju kreću se od 4 499 kn za one sa zaslonom veličine 43’’ pa do 9 999 kn za televizore sa zaslonom veličine 75’’. Cijena Philips soundbarova uključenih u ovu promociju je 2 139 kn.

Philips soundbar TAB6305

Kako ostvariti pogodnost povrata novca?
Za ostvarivanje povrata novca potrebno je registrirati se na internetskoj stranici tv-audio-promocija.hr najkasnije 14 dana od datuma kupnje proizvoda, odnosno datuma navedenog na računu. Iznos novca za povrat bit će uplaćen na račun kojeg je kupac naveo u obrascu prilikom registracije. Također, kako bi proces povrata sredstava bio moguć, važno je da registracija bude važeća.

Izbor televizora i soundbara zbog kojeg nećete požaliti
Ako svoj dom planirate oplemeniti novim tehnološkim „ljubimcem“ kojeg odlikuju vrhunske performanse i kvalitetna tehnologija, onda su Philips proizvodi pravi izbor za vas. Osim toga, kombinacija televizora i soundbara zasigurno će vam pomoći pri opuštanju nakon napornog radnog dana i još boljem uživanju s obitelji i prijateljima, dok će vaš dom vrlo vjerojatno postati popularna lokacija za gledanje sportskih i drugih događanja.

„The One“ koncept
Televizori iz Performance serije dio su Philipsovog „The One“ koncepta koji kupcima svojim kvalitetnim dizajnom garantira najnoviju tehnologiju, bez da ih opterećuje tehnološkim žargonom. Upravo je ovaj koncept sinonim za proizvod koji nudi sve – od realne i čiste slike, kvalitetnog zvuka do uživanja u drugim performansama pametnih televizora i ambijentalnog osvjetljenja. Dodatno se ovi televizori mogu povezati i kompatibilnim soundbarovima za još bolje zvučne efekte koji doživljaj gledanja dovode na jednu novu razinu.