Odlična igrica od djece za djecu za učenje kroz zabavu

GIRI Game novost je na tržištu koja će oduševiti i velike i male. Dječja igra kreativnog pričanja priča bazirana je na karticama koje su crtala djeca, a cijeli koncept razvijen je pod budnim okom tima stručnjaka.

Roditelji su često u potrazi za zanimljivim sadržajem za svoju djecu, koji će ipak imati i edukativnu komponentnu na interaktivan način. Iza ove interaktivne zanimljive igrice stoji tim od preko 10 stručnjaka iz područja pedagogije, psihologije, storytellinga i književnosti. Kombinirajući različita znanja i iskustva stručnjaka uz uključivanje djece u projekt, GIRI Game je rješenje koje će mališanima pružiti veću zabavu od prekomjernog gledanja u zaslone ekrana.

GIRI Game je 100% hrvatski projekt koji će se predstaviti javnosti u srijedu 15. rujna 2021. na Kickstarteru. Iza ideje o igrici stoji Sanja Ljubičić, majka jedne kćeri i pomajka sina i kćeri. GIRI Game je drugačija od mnogih igrica je što na zabavan način razvija komunikacijske vještine, maštu i emocionalnu inteligenciju. Zanimljivost je što je riječ o igri karticama koja razvija fokus i pruža zabavu za djecu dok djeluje na razvoj govornih i kognitivnih vještina.

Poslovi koje sam obavljala 17 godina u bankarstvu uče vas izuzetnom fokusu, načinu prezentiranja i umijeću strukturiranog prenošenja ideje. A sve te vještine GIRI game uči djecu na zabavan način – kako ispričati svoju priču, biti fokusiran i koncentriran.“ – izjavila je Sanja

Ono što razlikuje GIRI Game od većine igrica je što je ova igra stvorena gledajući kroz oči djece, uvažavajući njihove potrebe i način komunikacije. Djeca pričaju jezikom „igre“, a GIRI Game je igrica u čijem oblikovanju su sudjelovala djeca stvarajući za djecu. Čak 45 djece je crtalo igru, a preko 300 djece imalo je priliku testirati igru kako bi svaki detalj bio do kraja izbrušen i prilagođen upravo djeci.

Većinu društvenih igara za djecu osmislili su odrasli i time ih limitirali od samoga početka. GIRI je imala drugačiji početak – nastala je kao most, način zbližavanja s mojom kćeri, pokćerkom i posinkom. Kroz igru s karticama i pričanje priča, gradila sam povjerenje i bliskost s njima te ih učila slobodi i kreativnosti.“ – dodala je idejna začetnica igre Sanja Ljubičić koja je kao kreativka s izraženim fokusom došla je na ideju kad se igrala s djecom

Igra je namijenjena za djecu od 4 do 13 godina, a odjednom je može igrati 6 igrača. Ovu igricu može igrati cijela obitelj, a odlična je za putovanja s djecom jer nije potrebno ništa više nositi osim seta karata i mašte. GIRI Game je idealan poklon za svaku prigodu, a više o ovoj igrici možete pročitati na web stranici GIRIgame.com i linktr.ee/GIRIgame. Novosti i zanimljivosti od GIRI Game ekipe pratite na Facebook i Instagram stranicama.