Garnier BIO linija certificirane organske kozmetike ekskluzivno je dostupna u prodavaonicama dm-a

Organska kozmetika za njegu kože Garnier BIO od studenog je ekskluzivno dostupna u svim prodavaonicama dm-a. Svi ključni sastojci linije Garnier BIO potječu iz obnovljivih izvora, organski su proizvedeni, većina ih se dobiva pravednom trgovinom, a u proizvodnji se koristi što je moguće više materijala koji je recikliran ili koji se može reciklirati. Kozmetika Garnier BIO ispunjava sve zahtjeve certificiranja organskih proizvoda te nosi certifikat jedne od najvećih svjetskih organizacija za certificiranje organskih proizvoda ECOCERT GREENLIFE, sukladno standardu COSMOS. Svi proizvodi Garnier BIO ne sadrže određene konzervanse, poput parabena, sintetičkih boja i kemijskih filtera, a sve formule su veganske što znači da ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla.
U dm-u kontinuiramo širimo ponudu prirodnim i organskim proizvodima, u skladu s potrebama i željama naših kupaca. Trenutno u asortimanu imamo gotovo devet posto ekoloških proizvoda i drago nam je što smo ponudu obogatili i Garnier BIO linijom koja je posebna po tome što ispunjava najviše standarde beauty industrije – izuzetno je učinkovita i certifikatom jamči najviši nivo u proizvodnji organskih proizvoda. Garnier je naš pouzdani partner koji neprekidno razvija proizvode na biljnoj bazi, a stručnjaci Garnier laboratorija proveli su više od deset godina kreirajući Garnier BIO liniju. Rezultat je vrhunska prirodna kozmetika s pažljivo odabranim prirodnim i organskim sastojcima koja je svojom cijenom pristupačna većini ljudi i koju s ponosom nudimo ekskluzivno kupcima dm-a“, naglasio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

Recepture Garnier BIO linije inspirirane su znanjima i vještinama iskusnih botaničara i koriste pomno odabrane biljke s odgovarajućim djelovanjem za svaki tip kože. Eterična ulja, cvjetne vode i prešana ulja sjedinjeni su u izuzetno učinkovite i certificirano organske proizvode za njegu: lavanda i različak njeguju sve tipove kože, limunska trava namijenjena je za normalnu do mješovitu kožu, timijan je odličan za mješovitu i masnu kožu, arganovo ulje hrani suhu i osjetljivu kožu, a tu je i spužvica za čišćenje lica od biljke konjac za čišćenje normalne do mješovite kože. Ova linija donosi mnoštvo interesantnih proizvoda za čišćenje, hidrataciju i njegu kože protiv starenja. U ponudi su anti-age proizvodi s lavandom poput dnevne njege za lice, njege za područje oko očiju i ulja za lice za glatku i sjajnu kožu. Možete isprobati i detox gel za čišćenje lica i hidratantnu gel kremu s limunskom travom ili tonik za usavršavanje tena s timijanom. Kožu ćete nahraniti Garnier BIO proizvodima s arganom – balzamom za lice, ruke i tijelo, hranjivim osvježavajućim sprejem za lice ili hranjivom hidratantnom kremom. Za nježno i prirodno čišćenje lica od šminke tu je micelarna voda s različkom. Najbolji učinak Garnier BIO linije proizvoda postiže se kombinacijom proizvoda za čišćenje, hidrataciju i njegu koje možete potražiti u prodavaonicama dm-a.