Tri zlatna savjeta za otpornu, sjajnu i glatku kosu

Saznajte kako uz tri jednostavna pravila možete imati kosu kakvu ste oduvijek željeli, sjajnu, otpornu i glatku. Prvo pravilo je da prilagodite njegu svom tipu kose. Iako zvuči jednostavno, nije lako pronaći njegu koja u potpunosti odgovara vašem tipu kose. No, od sada ćete, uz Dove Nutritive Solutions šampone i regeneratore, moći lakše prilagoditi njegu vaše kose. Za svaki tip kose Dove ima njegu koja može pomoći vašoj kosi postati jačom, zaglađenijom i sjajnijom.

Prilagodite njegu svom tipu kose
Za jako oštećenu kosu koristite Dove Intensive Repair koji sadrži aktivne sastojke za obnovu keratina koji prodiru duboko u vlakna kose i pomažu ojačati kosu iznutra, dajući joj pritom mekoću. Ako je vaša kosa suha i neposlušna, probajte Dove Nourishing Oil Care, liniju obogaćenu uljem argana, kokosa i badema. Vaša će kosa biti nahranjena i ukroćena, ali bez dodatnog otežavanja. Za suhu kosu koja je bez sjaja koristite Dove Radiance Revival. Ta linija sadrži Micro Oil kompleks ulja argana, kokosa, avokada, badema, marelice i jojobe koji prodire duboko u vlakna i hrani i najsuše dijelove kose. Vaša će kosa biti nahranjena i zasjat će prirodnim sjajem. Ukoliko je Vaša kosa bez volumena, probajte Dove Volume Lift šampone i regeneratore. Navedena linija sadrži uz Hydra-lift kompleks koji naglašava punoću kose i daje joj volumen, pritom čineći kosu mekom i glatkom na dodir.

Učestalost pranja kose prilagodite svojim potrebama
Ako imate masnu kosu kojoj je potrebno svakodnevno pranje ili pak kovrčavu kosu koja najbolje izgleda tri dana nakon pranja, sad možete prilagoditi rutinu vlastitim potrebama. Pritom, zanemarite slobodno uvriježeno mišljenje o štetnosti učestalog pranja kose. Baš naprotiv, Dove Intensive Repair linija svakim pranjem pomaže kosi postati otpornijom i pritom spriječiti 90% lomljenja* kose prije nego se dogode.

Koristite regenerator za bilo koji tip kose
Svakom tipu kose potrebna je njega regeneratorom. Da, čak i ako imate slabu kosu ili masan korijen, regenerator je ključan za čuvanje kose od oštećenja. Prilikom odabira regeneratora također uzmite u obzir kojem tipu kose je regenerator namijenjen. I taj izbor olakšat će vam Dove jer svaka linija Nutritive Solutions sadrži šampon i pripadajući regenerator. Svakako, za idealne rezultate preporučamo korištenje šampona i regeneratora iz iste linije. I baš kao što svojoj koži želite pružiti samo najbolje sastojke iz prirode, tako i vašoj kosi treba balansirana njega. Da biste se svakog dana osjećali snažno, lijepo i puni sampouzdanja, počastite svoju kosu odgovarajućom njegom s proizvodima Dove Nutritive Solutions linije.