Romantični glamping bijeg udvoje

glamping

Stvaranje zajedničkih uspomena na nekom novom i drukčijem mjestu izvrstan je način kako uspavani partnerski odnos vratiti ‘na stare postavke’. Što je ljubavni staž duži, to je teže pronaći vrijeme za intimne trenutke. Ona se ljuti jer on nije romantičan, on tvrdi da ona nikad nije zadovoljna i tako u krug. Luksuzno kampiranje ili glamping nije samo svjetski trend, već i odgovor na sve veću potrebu ljudi da se nanovo povežu – kako s partnerom i samim sobom, tako i s prirodom. Ako se pitate koje je to savršeno mjesto za dobar ljubavni ‘retreat’, odgovor je – Glamping Olimia Adria Village u mjestu Podčetrtek u Sloveniji!

Zašto glamping?

Najdragocjeniji dar koji možemo ponuditi jedni drugima naša je prisutnost, a s glampingom dobivate najbolje – avanturu kampiranja i luksuz hotelskog smještaja. Sjajno okruženje za romantiku! Olimia Adria Village spaja se s vrhunskom wellness ponudom Terma Olimia. U luksuznom šatoru za dvoje, napravljenom od drvene konstrukcije i prirodnog platna, u idiličnom okruženju s puno zelenila, vode i igre svjetla, imat ćete osjećaj kao da ste pobjegli u neku daleku oazu mira. Zaželite li se, pak, ‘civilizacije’, nadohvat ruke su sadržaji Wellnessa Orhidelia, godinama najboljeg wellness centra u Sloveniji ili pak smještaj u Wellness hotelu Sotelija.

Sretniji smo u zelenom!

Sretni partneri odvajaju vrijeme jedni za druge, no to može biti jako teško postići uz kućne distrakcije. Ulaskom u jedinstveni Olimia Adria Village, ostavljate sve iza sebe i ostajete samo vas dvoje i netaknuta priroda. Boravak u prirodi duboko utječe na naše raspoloženje, mentalno zdravlje i emocionalno blagostanje, a u ovom boutique resortu između ostalog, oduševit će vas predivna parkovna arhitektura isprepletena drvenim puteljcima i termalnim potočićima. Autohtone biljke, osim dekorativne uloge oko šatora, osiguravaju i zaštitu od sunca te privatnost svakog šatora za dvoje.

glamping
Brzi recepti za romantiku

Romantika uz vatricu! Da, i to je moguće, jer je u središtu Olimia Adria Villagea slikovito ognjište, gdje možete sjediti uz čašu vina i promatrati zvijezde. Romantičan će zasigurno biti i doručak koji će vas svako jutro u košarici dočekati na terasi vašeg šatora za dvoje, baš kao i privatni jacuzzi.

Kakva bi to romantika u prirodi bila kad sve ne bi bilo ‘zeleno’! Čak i bazen ispred luksuznog šatora napravljen je ekoloških materijala, a i voda u bazenu nije klorirana, već dezinficirana s himalajskom soli, koja je, između ostalog, izvrsna za poticanje libida.