Postignite vrući ljetni izgled uz odlične modne dodatke

ljetni izgled

Premda nam vremenska prognoza u posljednje vrijeme nije toliko naklonjena, ljeto nam je ipak pred vratima. To je i vrijeme kada iz ormara izvlačimo omiljene, laganije ljetne komade, a sigurno ćemo se uputiti u potragu za nekim novim favoritom kako bi ove sezone postigli vrući ljetni izgled.

Ljetnu garderobu karakteriziraju prozračne kombinacije, svijetle i vesele boje, lagani materijali i upečatljivi nakit, ali ono čemu se posebno veselimo ove sezone su modni dodaci. Torbice u različitim veličinama, bojama i oblicima te udobna ljetna obuća zasigurno su važan detalj svake modne kombinacije. Ako želite ne samo dugo i toplo, već i trendi ljeto, inspirirajte se ljetnom kolekcijom iz poznatog brenda Aldo i provjerite što će se nositi ovoga ljeta!

Sandale i natikače za ljetne šetnje
ljetni izgled

Aldo nam ovog ljeta donosi široku lepezu za sve prigode i stilove. Za večernji izlazak uz omiljenu haljinu odabrat ćemo sandale u efektnoj plavoj boji s nešto drugačijim potpeticama. Popularne mule cipele predstavljaju trend koji nikada ne izlazi iz mode, a riječ je o jednostavnoj obući koja je izuzetno lagana za nošenje. Kombinirajte ih u dnevnim varijantama poput traperica i ljetnih bluza ili u nekim odvažnim večernjim prilikama. Wedge sandale ili dobro poznate platforme dobro se slažu s omiljenim lanenim haljinama, dok za duge ljetne šetnje ipak biramo nešto udobniju obuću poput ravnih natikača koje su bezvremenske.

Torbice za neodoljive šarene kombinacije
ljetni izgled

Torbice su neizostavan modni dodatak koji upotpunjuje svaki outfit: od raskošnih košulja i ženstvenih suknji do ležernih ljetnih haljina. Roza boja veliki je hit ovoga ljeta jer se izvrsno slaže uz omiljene ljetne kombinacije, a ujedno i ističe svaki outfit. Razigrani uzorci i raskoš boja također nisu zaobišli ni kolekcije torbica pa ih svakodnevno viđamo u dnevnim ljetnim varijantama. Ljubiteljice minimalizma biraju jednostavne modele poput bijele torbice sa zlatnim lancem koja će diskretno zaokružiti cijeli look. Ako želite staviti dodatni fokus na svoj modni odabir, torbicom u žarkoj boji poput žute sigurno ćete to i postići.

Odaberite svoje favorite za ljetni izgled u ALDO trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, a cijelu ponudu možete pogledati i na službenom ALDO web shopu.