Izvrsni Travelite koferi u ljetnoj ponudi

travelite

Planovi za godišnji odmor konačno mogu početi jer je u tijeku ljetna ponuda asortimana proizvoda za putovanje u BIPI koja omogućava sve što je potrebno za bezbrižno uživanje u ljetu ili kratkom putovanju za produženi vikend. Osim raznih proizvoda kao što su dekorativna kozmetika, proizvodi za njegu lica i tijela te proizvodi za zaštitu od sunca i insekata, ove sezone u poslovnicama BIPE sve kupce očekuje izvrsna ponuda vrhunskih kofera poznatog njemačkog brenda Travelite.

U periodu od 12.5.2023. do 31.7.2023., sve članove BIPACard programa vjernosti očekuju brojne pogodnosti na asortiman proizvoda za putovanje te odlični popusti na Travelite kofere koji su poznati po svojoj kvaliteti i izdrživosti. Svaka kupnja iznad 6,64 eura članovima BIPA Card i BC digital programa vjernosti donosi jedan žig u knjižici, a određeni broj skupljenih žigova donosi čak do 50 % popusta na omiljene Travelite proizvode.

Osim vrhunske kvalitete, Travelite kofere odlikuje lijep estetski dizajn, a moguće je odabrati između tri različite boje i veličine i tako pronaći svoj savršeni kofer za putovanje po mjeri, po najpristupačnijim cijenama. Veliki kofer idealan je za spakirati odjeću i ostale potrepštine cijele obitelji za godišnji odmor, dok su koferi manje veličine namijenjeni onima koji putuju kratko ili jednostavno ne vole nositi previše stvari na svom putovanju. Bilo da se radi o brzinskom putovanju u obližnji grad ili duži ljetni odmor na jadranskoj obali, ovi funkcionalni i izdržljivi koferi uljepšat će svačije putovanje te pakiranje odjeće i stvari učiniti omiljenim ritualom prije puta.

Najljepše uspomene stvaraju se na putovanjima, stoga BIPA svojim kupcima omogućava sve što će im omogućiti nezaboravnu ljetnu avanturu, ali i pristupačnost omiljenih proizvoda nadohvat ruke.

Više ovoj specijalnoj ponudi saznajte ovdje.