Premium kamping za one koji traže nesputanu slobodu

kamping

Na karti destinacija za vrhunski kamping, Hrvatska zauzima značajno mjesto. Svu raskoš suživota s prirodom i vrhunsku uslugu nudi jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji.

Trend suživota s prirodom nastao je kao odgovor na život u kojem je adrenalin postao čovjekovo glavno gorivo, pa one dragocjene trenutke odmora, u kojima je dozvoljeno stisnuti pauzu, mnogi žele iskoristiti za nanovo uspostavljanje balansa. Žele se odmarati tamo gdje će sami „režirati“ svoje iskustvo (i svaki puta doživjeti novu avanturu!), osjetiti prirodu u svim njezinim bojama i imati slobodu izbora u stvaranju vlastitog ugođaja. Sve to pruža kamping…

Na karti destinacija za vrhunski kamping, Hrvatska zauzima značajno mjesto. A profinjeni dizajn, privatna plaža, izvrsna kuhinja, po potrebi prilagođena veganima ili onima koji paze na unos laktoze; vlastiti wellness, nesputana priroda, a opet udaljen tek 15 minuta hoda od središta grada, vrhunski kamping diže se na sasvim novu razinu u Falkensteiner Premium Camping Zadar, jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji.

kamping

A priznanja i nagrade samo se nižu! Nedavno je kamp osvojio nagradu za najbolji bazen od strane najvećeg europskog specijalista za kampove ACSI-ja koji ih dodjeljuje na temelju glasova i ocjena kampista.

S daškom glamura…

Kamp s 365 prostranih i potpuno opremljenih jedinica, od čega 87 mobilnih kućica i 13 glamping šatora, dizajniran je u skladu s održivim razvojem. Mobilne kućice oduševit će vas dizajnom, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom terasom za opuštajuće trenutke, a sasvim poseban spoj glamura i kampinga – Glamping Premium Home – pokazat će vam svu ljepotu i raskoš suživota s prirodom. Ekskluzivnost lokacije unutar zatvorenog resorta, kao i najviši standardi i propisi za siguran i ugodan odmor, bezgotovinsko plaćanje svih usluga… jamče da će ljeto u ovoj luksuznoj kamping destinaciji biti – besprijekorno.

Bezbrižno s djecom

U kampu se nalazi baš sve za opušten obiteljski odmor. Djeca će se dobro zabaviti uz fantastičan dječji program, pregršt zabave i sportskih aktivnosti, a za vodene radosti tu su i bazen za malu djecu, vanjski bazen i dva vodena tobogana.

Sunshine Special ponuda

Više ne sanjajte o ljetu – rezervirajte svoj savršen Falkensteiner odmor i uštedite 15%!! Zato ne čekajte – rezervirajte sada i počnite odbrojavati dane do ljetovanja iz snova!