Must have outfiti za nadolazeće ljetne festivale

outfiti

Ove godine nismo mogli puno uživati u proljeću zbog lošeg vremena i obilnih kiša. Sada nam samo preostaje da se veselimo ljetu, toplijim i sunčanim danima te velikom broju događaja, sajmova i festivala u kojima ćemo uživati narednih nekoliko mjeseci. Jedan od glavnih festivala koji je popraćen diljem svijeta – Coachella, mjesto je gdje se može vidjeti mnogo različitih stilova i zanimljivih outfita koje jedva čekaju pokazati brojni influenceri i slavni. Možemo se složiti da su takvi događaji idealna prilika da iskažemo svoju kreativnost kroz kreiranje atraktivnih outfita, a inspiraciju možemo pronaći u ponudi popularnih modnih brendova.

Ove sezone veliki trend su boje i zabavni uzorci kojima ćete se istaknuti iz mase. Jarke boje poput narančaste, žute ili zelene su dovoljno atraktivne što ih čini savršenim za festivalski look. Za neki dnevni festival ili koncert možete odabrati nešto ženstveniju kombinaciju – široke hlače u jarkoj boji i ležerniju košulju. Iako su festivalski komadi specifični i možda ne za svaki dan, oni hrabriji ih mogu uklopiti u svakodnevni outfit. Vječne traperice i zanimljivi t-shirt idealni su za ovakve festivale jer ćete se osjećati ugodno i trendi, a dodate li na njih udobne tenisice, moći ćete plesati cijelu noć. Za nešto toplije večeri odličan izbor je kombinezon koji je vrlo lako kombinirati s drugim komadima poput sandala, čizama ili tenisica.

Modni dodaci su nezaobilazni u festivalskim kombinacijama, a kao it komad odaberite sunčane naočale u boji ili upečatljivom uzorku. Mini torbice su najbolji izbor jer vam neće smetati, a u njih stane taman onoliko stvari koje će vam biti potrebne. Poigrajte se i nakitom, bilo da je to kombinacija bijelog ili žutog zlata, a sigurno će upotpuniti cijeli look.

Odaberite komade u kojima ćete se osjećati samouvjereno i razigrano, a inspiraciju potražite kod svojih omiljenih brendova: Replay, ALDO, Guess, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Desigual, Europa 92, Pepe Jeans, Five Star Fashion: Polo Ralph Lauren, Gant i drugi).