Transformirajte proljetno čišćenje ovim rješenjima iz prirode

proljetno čišćenje

Proljeće je u zraku – to znači da je vrijeme za proljetno čišćenje i makeover doma! Mnogi ljudi tijekom čišćenja koriste izbjeljivače koji dom ispunjavaju toksičnim parama i kemikalijama koje mogu naškoditi cijeloj obitelji. Srećom, to lako možete promijeniti!

Young Living poznati je brend eteričnih ulja i proizvoda na njihovoj bazi koji donosi liniju Thieves® sredstava za čišćenje. Oni su sigurna i nježna alternativa jer opasne kemikalije zamjenjuju formulom biljnog porijekla. Nisu samo jednako djelotvorni kao proizvodi na sintetičkoj bazi, već pružaju i dobrobiti eteričnih ulja. Stoga su idealni za proljetno čišćenje doma.

Thieves® proizvodi ujedinjuju eterična ulja limuna, klinčića, cimeta, eukaliptusa radiate i ružmarina, koji vašim domom šire ugodan miris svježine i čistoće. Svaki Thieves® proizvod ima sastojke koji uklanjaju tvrdokornu prljavštinu, ali su nježni prema vama.

Legenda o Thievesu®
Thieves® je jedinstvena Young Living mješavina eteričnih ulja moderne primjene i daleke prošlosti.

Gdje je sve počelo?
U Francuskoj su u 15. stoljeću bila četiri lopova koja su vjerovala da ih posebna mješavina octa, klinčića, ružmarina i drugog bilja tijekom krađa štiti od harajuće kuge. Krali su i od živih i od mrtvih – iz kuća i iz grobnica. Ubrzo su uhvaćeni i uhićeni. Vlasti su im ponudile nagodbu – uvjet je bio da otkriju sastojke svoje tajne formule.

I tako je Thieves® rođen!

Jedinstveni Thieves® temelji se na toj legendarnoj formuli, a tvore ga eterična ulja klinčića, cimeta, eukaliptusa radiate, ružmarina i limuna. Thieves® je jedan od najpopularnijih i najomiljenijih proizvoda iz Young Livinga, posebno u hladnijem dobu godine, i to zahvaljujući svom prepoznatljivom pikantnom, toplom mirisu.

Thieves® Kitchen & Bath Scrub prašak je za čišćenje površina bez mirisa štetnih kemikalija koji ne ostavlja tragove. Stvoren je za upotrebu na različitim površinama kao pouzdano rješenje na prirodnoj bazi: opasan za prljavštinu, a stvoren imajući na umu vas, vašu obitelj i okoliš.

Iskusite snagu sredstva za čišćenje kućanstva Thieves® Household Cleaner i jednostavno očistite tvrdokorne mrlje i problematična područja u svom domu bez štetnih sastojaka. Može se koristiti bilo gdje u domu kao višenamjensko koncentrirano sredstvo za čišćenje prirodnog porijekla. Razrijedite ga u bočici za prskanje ili kanti ili upotrijebite nerazrijeđeno za dodatnu snagu. Upute za razrjeđivanje nalaze se na etiketi. Sadrži eterično ulje Thieves®.

proljetno čišćenje

Thieves® Washing Up Liquid je deterdžent koji posuđe ostavlja blistavo čistim zahvaljujući snažnim sastojcima iz prirode. Ne sadrži bojila ni sintetičke mirise. Čista eterična ulja Thieves®, zelenog limuna i bergamota stopljena su s drugim biljnim sastojcima kako bi posuđe bilo besprijekorno čisto.

Thieves® Laundry Soap je deterdžent na biljnoj bazi za nježno pranje rublja bez sintetičkih sastojaka i ostavljanja taloga. Enzimi i moćna eterična ulja bore se protiv prljavštine i mrlja, čine vašu odjeću svježom i čistom te joj daju blagi citrusni miris. Thieves® Laundry Soap siguran je za sve vrste perilica rublja, uključujući visokoučinkovite. Šesterostruko koncentrirana formula u pakiranju od 946 mililitara dovoljna je za otprilike 21 pranje.

Uživajte u voću i povrću onako kako je to priroda zamislila uz Thieves® Fruit & Veggie Soak! Jedinstvena formula ujedinjuje tri ekskluzivne mješavine eteričnih ulja i druge sastojke iz prirode koji učinkovito čiste voće i povrće. Proizvod je visokokoncentriran radi dugotrajne upotrebe. Savršeno je rješenje za pripremu jela ili pranje velikih količina voća i povrća. Ulijte malu količinu ove tekućine u posudu s vodom, u nju stavite voće i povrće, pustite da se natopi, zatim isperite vodom. Sada možete uživati u posve čistim namirnicama!

Thieves® proizvodi za osobnu njegu

Neka vaša koža bude čista i prekrasno miriše zahvaljujući snazi Thieves® proizvoda za osobnu njegu. Oblikovani su imajući u vidu vas, vašu obitelji i okoliš.

Thieves® Foaming Hand Soap je pjenasti sapun za ruke koji čisti i njeguje kožu jedinstvenim spojem blagotvornih sastojaka: mješavine ulja Thieves®, čistog ulja limuna i naranče, aloje vere, ginka bilobe i vitamina E. Stvara raskošnu pjenu.

Thieves® Waterless Hand Purifier je gel sa sastojcima prirodnog porijekla koji čisti i osvježava ruke bez upotrebe vode. Namijenjen je i odraslima i djeci za čišćenje ruku i poticanje dobre higijene.

Nadahnuta snagom biljaka i trava, ova pikantna, topla mješavina eteričnih ulja savršena je za hladne zimske mjesece. Sadrži pet eteričnih ulja moćnih biljaka: klinčića, eukaliptusa, limuna, cimeta i ružmarina. Inspirirana je legendom o francuskim lopovima iz 15. stoljeća koji su na sebe nanosili jedinstvenu kombinaciju biljaka kako bi se zaštitili. Upravo su ulja tih biljaka sastavni dio većine popularnih Young Living proizvoda za čišćenje koji ne sadrže štetne sastojke i nježna su alternativa.
Vedra i pikantna kombinacija mirisa. Nanesite na prsa, žile kucavice i vrat tijekom hladnijih mjeseci. Hrani i pročišćava kožu.