Speed dating BOK na svom 3. izdanju donosi novost

bok

Pitate se i dalje gdje je najbolje mjesto za upoznavanje potencijalnog partnera/ice? Obustavite potragu i stare načine te se prijavite na novi Speed dating BOK „Bolje Od Kupida“.

Event je organiziran na način da se sudionici selektiraju prema unaprijed popunjenim formama koje omogućuju formiranje grupa prema vašim afinitetima, interesima te godinama. Novost njegovog trećeg izdanja je činjenica da su ga organizatorice formirale na način da ovog puta na njemu sudjeluju sudionici od 25 do 40 godina starosti.

Kako konstantno radimo na unapređenju doživljaja sudionika/ica naših evenata, odlučile smo za 3.izdanje malo zaokrenuti koncept samog eventa. Kroz naše ankete zadovoljstva eventom dobivali smo često savjete da za osobe sličnih godina/dekada stavimo zasebni event s obzirom na sličnije interese i vrijednosti koji dijele. Tako smo došle na ideju da naš sljedeći event posvetimo sudionicima između 25 do 40 godina.“ – izjavila je jedna od članica organizacijskog tima FemAmi Dijana Kopić.

Također navodi kako se event neće ograničavati samo na navedeni raspon godina; „Naravno, s time priča ne staje, u budućnosti ćemo svakako uključiti i ostale generacije tako da nas zapratite za više informacija na našim društvenim mrežama.“

Sudionici će biti raspoređeni u grupe ovisno o sličnostima u odnosu na suprotni spol tako da uspjeha u spajanju sigurno neće nedostajati. Nezaboravno iskustvo FemAmi će svojim gostima pružiti kroz dodatni sadržaj; animatore, DJ-a, poklone dobrodošlice te nastavkom druženja nakon samog eventa te još pokojim iznenađenjem.

Speed dating BOK vol.3 održati će se 11.03.2023. s početkom u 20h na lokaciji Vetro bar & bites..

Požurite jer prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta.

Obrazac za prijavu možete pronaći na društvenim mrežama Speed dating BOK:   Facebook,  Instagram,  TikTok ili putem linka.