Spas za iritiranu kožu u samo 24 sata

cica

Za sve koji traže brzo i učinkovito rješenje za iritiranu kožu A-Derma preporučuje Dermalibour+ obnavljajuću CICA-kremu koja ima iznimnu obnavljajuću moć i to već u roku od 24 sata

Ako često imate probleme s iritacijama na koži potrebni su vam proizvodi s antibakterijskim učinkom koji će je umiriti i obnoviti. Problem iritirane kože može se pojaviti na svim dijelovima tijela, čak i onim najosjetljivijim. Vrlo često se javlja, ne samo kod odraslih, nego i kod najmlađih. Već od rođenja, osjetljiva i fragilna koža podložna je iritacijama (najčešće u pelenskoj regiji ili u pregibima kože) te joj je potrebna brza obnova i umirivanje. Zato je važno u kućnoj ljekarni imati proizvode koji su 100% sigurni, prirodni i učinkoviti. Sve ove uvjete potpuno zadovoljavaju proizvodi iz A-Derma Dermalibour+ linije koji sadrže ekskluzivnu kombinaciju djelatnih tvari: soli bakra i cinka udružene s iznimnim biljnim sastojkom, ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi te biljnim uljima, uključujući ulje jojobe.

A-DERMA dermatološki laboratoriji pionir su na tržištu bakar-cink proizvoda. Bili su prvi dermatološki laboratorij, koji je prije gotovo 30 godina (1992. godine) na tržište dermokozmetičkih proizvoda plasirao kremu na bazi bakra i cinka. Od samih početaka do danas, A-DERMA unaprjeđuje svoje formule i proizvode kako bi zadovoljila potrebe vjernih kupaca.

Za sve koji traže brzo i učinkovito rješenje za iritiranu kožu A-DERMA preporučuje Dermalibour+ obnavljajuću CICA-kremu koja ima iznimnu obnavljajuću moć i to već u roku od 24 sata*!

Kao NAJBRŽA na tržištu ova krema ispunjava prvo očekivanje potrošača, a to je učinkovitost. Sljedeće očekivanje je prirodnost. Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema sadrži 100 % sastojke prirodnog podrijetla s dokazanom učinkovitosti: ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi-obnavljajućih i umirujućih svojstava, bakar/cink s antibakterijskim i antifungalnim djelovanjem, biljna ulja, uključujući ulje jojobe obnavljajućih svojstava i biljni glicerol za hidraciju. Bez parfema, konzervansa, mineralnih ulja i bez sastojaka životinjskog podrijetla. Namijenjena je iritiranoj i oslabljenoj koži s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem. Rješava probleme iritacije ruku i oko usta, suha područja, pelenski osip, iritacije povezane s dojenjem**. Hidrirajuća i hranjiva tekstura osigurava brzo upijanje, bez masnog ili ljepljivog završetka. Nanosi se 2 do 3 puta dnevno na iritirano područje prethodno očišćeno Dermalibour+ pjenušavim CICA-gelom. Ovaj pjenušavi gel sadrži formulu s kremastom pjenom i nježnom bazom za pranje posebno prilagođenu za redovitu primjenu za održavanje dobre higijene, posebno ruku, bez isušivanja. Nježan za kožu s antibakterijskim učinkom idealan je za higijenu kože kod vodenih kozica.

DERMALIBOUR+ CICA-krema – SOS njega od glave do pete za cijelu obitelj:
• za bilo koju svakodnevnu kožnu tegobu, bilo da se radi o iritaciji područja ispod nosa, oko usta, pelenske regije, ruku, kožnih nabora
• na svim dijelovima: lice, tijelo, intimno područje, čak i očni kapci
• za sve: od novorođenčadi, dojenčadi do odraslih osoba
• sa svime: samostalno ili u kombinaciji s lijekovima (antimikotici, kortikosteroidi, antibiotici)

*Klinička studija na 76 ispitanika (dojenčad, djeca, odrasli), 2 do 3 primjene dnevno tijekom 3 tjedna.
** Prije dojenja temeljito očistite bradavice.

Preporučena maloprodajna cijena:
A-Derma Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema
50 ml, MPC= 12,75€ (96,08 kn)
100 ml, MPC=19,79 € (149,10 kn)

Za više informacija o A-DERMA proizvodima posjetite službenu stranicu.