Najljepše tenisice za proljeće

tenisice

Tenisice su obuća koja je bezvremenska, svestrana i vrlo cool, a ovogodišnji proljetni outfiti traže baš takvu obuću. Bilo ženske bilo muške najnovije kolekcije tenisica, koje se mogu pronaći u svim Mass trgovinama i na webshopu, ove godine donose zadivljujuće kombinacije boja. Počevši od pastelnih neutralnih među kojima će dominirati ružičasta, plava, ljubičasta te boja limete pa sve do onih odvažnih plavih, crvenih te fuksija tonova. Kakve još tenisice će ovog proljeća biti stanovnici naših ormara donosimo u nastavku!

Razigrani detalji u znaku proljeća!
Najlakši način da kombinaciju učinimo posebnom je dodavanjem pojedinih detalja. Upravo naizgled obične bijele tenisice postaju uočljive i posebne zbog svojih neobičnih detalja. Bijele tenisice Puma s dodatkom leopardovog uzorka definitivno će biti vrlo tražena ženska obuća u proljeće. Jednostavne su, a istovremeno i dovoljno upečatljive da odjevni styling u trenu učine privlačnim. Preporuka su također i tenisice s otiscima logotipa, koji se nalaze i na potplatima. Ovaj trend slijede tenisice brendova Liu Jo i Replay.

Naglašeni potplati za nezaboravni outfit
Potplati su sigurno ono što označava kolekcije tenisica posljednjih sezona i taj trend neće tako brzo nestati. Robusne tenisice nezaobilazne su kod tzv. „street style“ mode. Baš kao što su debeli potplati zavladali na mokasinama, slično se dogodilo i s tenisicama. Debeli potplati sada se nalaze u kolekcijama „klasičnih“ brendovima kao što su All Star i New Balance.

Converse 130 eur

Multicolor ili monokromatsko?
Proljeće je definitivno jedno od onih godišnjih doba koje asocira na boje i šarenilo. Upravo zato ove sezone na policama Mass trgovina pronašle su se tenisice raznih boja. Od ružičastih, žutih, narančastih, zelenih, do lila i baby plave. Preporuka za nešto elegantnije i profinjenije kombinacije su monokromatske tenisice. Tip tenisica u jednoj boji su zakon, što se očituje i kroz trend bijelih i crnih tenisica koji nas prati već nekoliko godina za redom. Jednobojne tenisice popularne su jer ih je zaista lako kombinirati i odličan su izbor za, na primjer, posao.

Za one opuštenije kombinacije, novi trend multicolor tenisica bit će idealan izbor. Gioseppo tenisice uvijek zadive na prvi pogled i svake sezone iznova iznenade zanimljivim kombinacijama uzoraka i tenisica. Ove godine to predstavljaju boje i zebra uzorak. Lijepe šarene ženske tenisice dolaze i u kolekcijama obuće Buffalo, a taj trend u svoj outfit moći će ove godine primijeniti i muškarci.

Nešto novo! Povratak skate potplata
Jedan od trendova koji zasigurno zaslužuje posebnu pažnju je skejt potplat, ravne linije, bijele boje. Vječni klasik koji smo uzeli zdravo za gotovo prošle sezone, a ovogodišnji modeli tenisica vratili su mu staru slavu.

Nove hit kombinacije s najnovijim trendovima tenisica već su osmišljene i sada je još samo ostalo da dočekamo proljeće!