Moderan pametni sat Lily sada je dostupan u novim bojama

sat lily

Garmin je najavio nove opcije boja za Lily, svoj malen i moderan pametni sat koji spaja klasični izgled s modernom tehnologijom, uključujući praćenje zdravlja i dobrobiti, pametne obavijesti i više.

Nove boje
Lily – sportsko izdanje: krem zlatni okvir s kućištem u ružičastoj boji i silikonskom trakom
Lily – klasično izdanje: krem zlatni okvir sa sivim kućištem i remenom od talijanske kože

Lily ima kućište sata od 34 mm i jedinstvenu leću s metalnim uzorkom koja otkriva svijetli zaslon osjetljiv na dodir s tekućim kristalima koji nestaje kada se ne koristi. Za one koji žele promijeniti svoju rutinu vježbanja, Lily uključuje ugrađene sportske aplikacije za jogu, pilates, kardio i još mnogo toga. Kada se poveže s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona, također će pratiti trčanje, šetnju i vožnju biciklom na otvorenom. Osim vježbanja, Lily prati aktivnost tijekom dana uz brojanje koraka, potrošene kalorije, minute intenziteta i više. Također koristi Garminove popularne zdravstvene i fitness funkcije, uključujući 24/7 mjerenje otkucaja srca na zapešću, Pulse Ox1, praćenje energije Body Battery, napredno praćenje spavanja, praćenje stresa, menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće i još mnogo toga kako bi korisnici bolje upoznali svoje tijelo. Osim toga, lako je ostati povezan dok ste u pokretu uz pametne obavijesti, prikaz kalendara i funkcije sigurnosti i praćenja kao što su pomoć i LiveTrack2.

S baterijom koja traje do 5 dana, sat Lily u sportskoj verziji ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 229,99 €, a Lily u klasičnoj verziji je 269,99 €.

Za više informacija posjetite Garmin.com/hr.