Petit Bateau u znaku Valentinova

Petit Bateau

Kultna Francuska marka Petit Bateau započela je svoje modno putovanje davne 1893. godine. Od tada pa sve do dana današnjega, ostali su sinonim za odjeću, pidžame i donje rublje napravljene od najfinijeg pamuka.

Osim po bezprijekorno savršenoj kvaliteti, Petit Bateau poznat je i kao inicijator modnog pokreta koji u isto vrijeme promovira udobnost i eleganciju.

Ovaj organski pamuk pomiješan je sa vunom, proizveden je od antialergijske tkanine te je stvoren da dotakne i najnježniju kožu dojenčeta. Njihov organski pamuk nosi oznaku Oeko-Tex Standard (univerzalno priznata metoda ispitivanja i certificiranja koji pouzdano informira potrošača da je tekstilni proizvod koji nose ovu oznaku bez koncentracije štetnih tvari koje bi mogle predstavljati opasnost za zdravlje).

Savršen odabir za svaku situaciju. Petit Bateau kolekcija odjeće za bebe toliko je elegantna da vam se već na prvi pogled čini da je riječ o zaista nećemu posebnom. I, zaista, jest posebno! To ćete i sami shvatiti kada vam pod ruku dođe ovo rublje za vašu bebu.

U Petit Bateau možete pronaći kolekciju ispunjenu ljubavlju u znaku Valentinova za Vas i za Vaše najmlađe.

Majčina i očeva ljubav daje posebnu sigurnost i toplinu. Ova kolekcija čini da se i Vi i Vaši mali osjećate baš tako, sigurno i toplo koža je zaštičena od nepotrebnog pikanja, sigurna od alergija uz visoku izdržljivost pamučnog konca, otporni na nošenje zbog svakodnevnih dječjih izazova.

Osjećajte se baš tako uz posebnu kolekciju Petit Bateau i poklonite ljubav u obliku najsigurnijeg, najtoplijeg, organskog, antialergijskog pamuka.

Više potražite na službenom Instragram profilu.