Lijepa i samopouzdana

samopouzdana

Ideja ljubavi koja nadilazi tradicionalne norme, uobičajeno shvaćanje snova, iluzija i osjećaja, ljubav koja se pretvara u nešto mnogo dublje, intimnije i osobnije, ljubav prema sebi i ljubav prema vlastitom tijelu poruka je ljubavi koju je Yamamay odlučio širiti kroz svoju komunikacijsku kampanju povodom Valentinova. Yamamay je povodom Valentinova predstavio suradnju s influencericom i dizajnericom nakita Valentinom Ferragni, koja je odličan primjer osobe koja je samopouzdana i ima pozitivan stav prema svom tijelu. Kroz ovu suradnju predstavljeni su svi aspekti Valentinine svestrane osobnosti koja se prikazuje kroz trenutke iz njezinog svakodnevnog života u Yamamay kolekciji donjeg rublja koju Valentina nosi tijekom plesa na šipci, uživajući u slobodi pokreta i ponosno pokazujući plesne vještine uz koje ima prostor za senzualnost i ono najbitnije – ljubav prema samoj sebi.

Odlučila sam sudjelovati u ovoj kampanji jer je koncept kampanje jednak onome što živim i za što se zalažem, ključna poruka koju uvijek zagovaram je ljubav i samoprihvaćanje. Vjerujem da se važnost ove teme, posebno među mlađom generacijom, mora naglašavati jer je svjesnost i prihvaćanje sebe ključ uspjeha, sreće i postizanja vlastitih ciljeva” – izjavila je Valentina Ferragni, influencerica i dizajnerica nakita

Lijepa i samopouzdana Valentina Ferragni

Gianluigi Cimmino, izvršni direktor tvrtke Yamamay povodom suradnje s Valentinom istaknuo je: “Radili smo više od 20 godina kako bismo osigurali da naše kolekcije donose sreću onima koji ih nose čineći da se žene osjećaju lijepo i svjesno svoje ženstvenosti. Kroz naše komunikacijske kampanje uvijek želimo prenijeti pozitivne i inkluzivne poruke i pozvati žene da cijene sebe zbog onoga što jesu, da žive zdrav život te nemaju osjećaj nedostatnosti jer se ponekad možda ne poklapaju s određenim estetskim kanonom. Smatramo da je Valentina savršena interpretacija naše kolekcije za Valentinovo, ne samo zbog energije koju unosi u digitalnu sferu, već prije svega, zbog njezine moći u implementiranju poruka koje je Yamamay oduvijek smatrao važnima”.

Na fotografijama koje prate ovu suradnju Valentina nosi prekrasne komade donjeg rublja iz najnovije kolekcije za Dan zaljubljenih, a koja uključuju donji veš ukrašen čipkom, vezovima, malim gumbićima, ukrasnim vrpcama, atraktivno izrezanim detaljima te slip haljine, babydolls, ogrtače i pidžame koje svakoj ženi pružaju romantičan osjećaj, ali u isto vrijeme i elegantan, tajanstven i zavodljiv osjećaj.

Lijepa i samopouzdana Valentina Ferragni

Yamamay kolekcija dostupna je u svim maloprodajnim trgovinama i na službenoj web stranici yamamay.com.

Kolekcija je dizajnirana za sve žene koje se žele osjećati poželjno, udobno i seksi bez obzira na dob i stilski izričaj tako da uz Yamamay neće biti teško pronaći savršen poklon za Valentinovo!