Ključni modni trendovi za 2023. godinu

trendovi 2023.

Nadomak Zagreba, tik do robne kuće IKEA, nalazi se prava fashion meka za sve ljubitelje mode koji žele uvijek biti posebni i u trendu. Ondje inspiracije za nezaboravne modne kombinacije ne nedostaje. Više od 100 atraktivnih brandova kao što su Ted Baker, Replay, Patrizia Pepe, GAP, Hugo Boss, Aldo i mnogi drugi, modnim znalcima će biti pravi mamac. Ključni top trendovi za 2023. godinu koje smo otkrili u Designer Outletu Croatia: odvažni statement komadi, oversized jeans, modni dodatci u stilu 90-ih samo su neki od njih. Još je bolje što ih možete pronaći na finalnom zimskom sniženju do -80%! Neka vam naši prijedlozi budu “okidač” da se i sami zaigrate u osmišljavanju IT kombinacija.

DUGA SUKNJA U ODVAŽNOJ KOMBINACIJI

trendovi 2023.
Trendovi 2023.

Upravo suprotno! Inspiraciju pronalazimo u lookovima poznate Belle Hadid i zimsko sivilo začinjavamo bijelim komadima koji u kombinaciji s crnim cool detaljima jednostavno ostavljaju bez daha. Zadnjih godina dioptrijske su naočale pravi hit, stoga pronađite jedne za sebe. S moto jaknom koja nije više rezervirana samo za frajere, napravite osebujan modni spoj te ga zaokružite još jednom “posuđenim” komadom – Diesel boksericama. Pokažite ih! Zajedno sa suknjom niskog struka izgledat će odvažno, a u prvom planu će biti djelić vaših čvrstih trbušnih mišića.

SREBRNA I MAGENTA

trendovi 2023.
Trendovi 2023.

Kao što srebrni detalji i male torbice više nisu rezervirane samo za večernje izlaske, tako ni sportske naočale nisu dio isključivo skijaških outfita koje ćete pokazati na nekoj snježnoj padini. Naprotiv, u vašoj modnoj igri zajedno s ultra efektnom magenta bundicom i oversized jeansom, mogu postati svakodnevni odabir za wow efekt i cozy ugođaj.

KOŽNI BALONER U DRUGAČIJEM STILU

trendovi 2023.
Trendovi 2023.

Možete li zamisliti da baloner i torbica nisu fashion komadi klasičnog izgleda na koji smo najčešće navikli? I bezvremenski klasici ove sezone izgledaju “puffasto” i možda neočekivano, poput kožnog balonera. Crnu boju često želimo zamijeniti ili “podići” nekom drugom bojom ili dezenom. Sad možemo biti odvažni i to učiniti! Naš prijedlog je Ted Baker predimenzionirani statement šal koji je nalik najmekšoj dekici. Osim što izgledaju stvarno šik i griju nas, pa si i tijekom najhladnijih dana možemo dopustiti neki providni komad odjeće. Čizme i šal-deka će nas ugrijati, a jastuk torbica i baloner učiniti pravom inspiracijom za sitnu “krađu” looka. Neka!

U nastavku pogledajte nekoliko zimskih favorita koje možete nabaviti na aktualnom zimskom sniženju u Designer Outletu Croatia:

Haljina Gant – 92,91 € (700,00 kn)
Torba Pierre Cardin, Good Bags – 46,45 € (349,99 kn)
Čizme Aldo – 61,16 € (460,80 kn)
Jakna Converse – 39,77 kn € (299,61 kn
Cipele Corso Roma – 55,20 € (417,00 kn)
Jakna Mustang, Europa 92 – 185,68 € (1.399,00 kn)
Majica Ted Baker – 71,54 € (539,02 kn)
Hlače Gant – 132,06 € (995,00 kn)

Osim fantastičnog zimskog sniženja do -80%, ovog četvrtka 9. veljače očekuju vas i dodatni Mrak četvrtak popusti. Hugo Boss, Ted Baker, GAP, Guess, Replay, Desigual i Under Armour samo su neki od brandova na koje vas očekuju dodatni popusti na već snižene outlet cijene.