Sve u isto vrijeme

sve u isto vrijeme

Vizualni spektakl “Sve u isto vrijeme” dobio najviše nominacija za prestižnu nagradu Oscar

U novije vrijeme sve su rjeđe situacije u kojima se snimi film koji je istovremeno vizualni spektakl i dubokoumno djelo koje će jednako privući publiku koja filmove gleda iz čiste zabave, ali i one koja u filmovima traži i nešto više. SVE U ISTO VRIJEME upravo je takav film! Čim se pojavilo, ovo filmsko čudo najprije je osvojilo kritiku, a odmah potom i publiku koja ga je obasula pohvalama i izvrsnim ocjenama te mu omogućila do danas skupi preko 260 različitih nagrada i priznanja na raznim festivalima i drugim manifestacijama diljem svijeta! Ovaj uistinu nevjerojatan film na velika platna vraća se u veljači diljem Hrvatske kako bi ga publika mogla pogledati onako kako je on i zamišljen – samo se u mraku najmodernijih kino dvorana može u potpunosti uživati u ovakvom vizualnom spektaklu.

Podsjetimo, akcijska avanturistička komedija SVE U ISTO VRIJEME prije dva je tjedna na dodjeli Zlatnih globusa osvojila dvije nagrade i to u kategorijama najbolje glavne glumice u komediji – Michelle Yeoh – i najboljeg sporednog glumca – Ke Huy Quan. Zlatni globus već je desetljećima jako dobar “prognozer” kasnijih osvajača Oscara, najprestižnije filmske nagrade koja se dodjeljuje u svijetu filma, tako da su i Yeoh i Quan automatski postali izrazitim favoritima za osvajanje tog uglednog priznanja koje se dodjeljuje u nedjelju, 12. ožujka. Današnje nominacije samo su potvrdile njihov status favorita. Pored Zlatnih globusa, vizualni spektakl SVE U ISTO VRIJEME dobio je i 10 nominacija za prestižnu britansku nagradu BAFTA, a s 11 nominacija za Oscara samo je potvrdio svoju apsolutnu dominaciju nad svim ostalim naslovima s kojima se natječe.

Hrvatska kino najava za akcijsku avanturističku komediju SVE U ISTO VRIJEME!

Dok se njezina praonica rublja nalazi na rubu propasti, a njezin brak sa slabašnim suprugom Weymondom pred raspadom, prezaposlena Evelyn Wang bori se kako zna i umije izaći na kraj sa svim problemima što također uključuje i oslabjelu vezu s njezinim ocem Gong Gongom prepunim predrasuda i Joy, njezinom kćerkom. I kao da sredovječna kriza nije dovoljna, Evelyn upravo danas mora otići na neugodan sastanak s Deirdre, otrcano odjevenom poreznom revizoricom. No, Evelyn se usred sastanka potpuno neočekivano pronađe u svijetu multiverzuma i istraživanja paralelnih stvarnosti. Hoće li se prepustiti? Koliko uopće postoji zvijezda u univerzumu? Koliko različitih života? Može li umorna Evelyn dokučiti neukrotivu silu mogućnosti, iskoristiti svoje novootkrivene moći i uspjeti spriječiti zli entitet koji prijeti uništiti bezbrojne slojeve nevidljivog svijeta?

Akcijska avanturistička komedija SVE U ISTO VRIJEME u veljači u kinima!