Upoznajte Coccole salon u kojem će vaši psi uživati

coco

Sve je krenulo iz hobija i ljubavi prema toy pudli Coco

Nije tajna da je pandemija promijenila mnoge živote ljudi, a ovu je mladu poduzetnicu potaknula na potpunu promjenu karijere. Ekonomistica koja je radila na razvoju EU projekata, svoju je karijeru zamijenila s malom poduzetničkom pričom u niši koja je vrlo tražena u Hrvatskoj. Svoju ljubav prema psima i svojoj pudlici Coco pretočila je projekt Coccole. Upoznajte Leonu, vlasnicu prvog premium salona za uređivanje pasa, u Samoboru! 

Novootvoreni Coccole salon u Samoboru jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo specijaliziranom paletom proizvoda i usluga. Zamislite, vašem će četveronožnom ljubimcu, vlasnica salona Leona Kostadinović napraviti posebnu i drugačiju ‘frizuru’ svaki put kad doše, pružajući posebnu njegu. Uz to, ‘poslužiti’ će svakom svom četveronožnom klijentu potpuno prirodnu poslasticu napravljenu od samo 5 prirodnih sastojaka, a kojima je cilj smanjenje bakterije u ustima do 80%. Leona je svoje znanje usavršila u Special One grooming akademiji u Italiji gdje je učila od najboljih talijanskih groomera koji predstavljaju cijelu Italiju na svjetskim grooming natjecanjima.

Sve je krenulo iz hobija i ljubavi prema mojoj toy pudli Coco. Otkad je ušla u moj život, zaljubila sam se u brigu o psećoj dlaci, raznolikim frizurama, uređivanju, te je otvaranje salona bio prirodan slijed događaja. Brend Coccole nastao je iz spoja imena Coco i mog imena Leona, a sama riječ na talijanskom znači maženje.Ljubimci u Hrvatskoj u većini salona mogu dobiti samo osnovnu higijensku uslugu, a u Coccole ih želimo (raz)maziti. Zato njegujem individualan pristup svakom klijentu, a svi proizvodi koje koristim za njegu ljubimaca u salonu i za prodaju u dućanu prošli su moja testiranja na Coco i izuzetne su kvalitete.“ kaže ova mlada poduzetnica. 

Po čemu je Coccole drugačiji od drugih salona i dućana?
Coccole grooming salon i specijalizirani dućan za pse jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo posebnom paletom proizvoda i usluga. Od posebnih usluga izdvajaju se SPA tretmani kao što su ozonska SPA kada s mliječnom kupkom, zelena glina, aromaterapija za pse, a klasični tretmani uključuju uređivanje i šišanje, šapokuru, izlinjavanje. U ponudi dućana se mogu pronaći najkvalitetnije poslastice od čistog mesa koje ujedno sprječavaju nastanak plaka i zubnog kamenca kod pasa, smoothie, organska kozmetika za pse, više vrsta interaktivnih igračaka, certificirane kompatibilne vrećice za izmet i mnogi drugi proizvodi koje je Coccole među prvima ponudio kupcima u Hrvatskoj! 

Coco

Tko je Coco?
I am princess poodle umjetničko je ime za toy pudlu imena Coco. Ona je ujedno jedna od prvih hrvatskih psećih influencerica. Ova slavna pudla ima tek 2 godine i već je prava zvijezda na Instagramu s više od 3500 pratitelja. Na njenom feedu prvo ćete primijetiti slike s putovanja, izložbi i šetnji prirodom. Coco „posao“ influencerice ne pada teško jer voli pozirati za kameru i biti u centru pažnje. A kada nije na putovanju ili šetnji, možete ju pronaći u Coccole salonu.

Coccole premium SPA usluge imali su priliku među prvima isprobati i ljubimci nekih hrvatskih influencerica kao što su Nika Turković, Petra Jeričević, Pamela Smoljanić.

Više o nama možete saznati na Instagram i Facebook profilu Coccole.hr