Novi Instinct Crossover potpuno je analogan i pametan

novi Instinct Crossover

Novi Instinct Crossover najnoviji je i unikatan dodatak popularnoj obitelji Instinct robusnih, namjenski izgrađenih pametnih satova iz Garmina. Instinct Crossover je hibridni GPS pametni sat napravljen za one koji cijene iskustvo klasičnog analognog sata, ali koji ne žele ugroziti bitnu funkcionalnost pametnog sata ili robusnu izdržljivost sata. Odvažne, luminescentne kazaljke na satu Instinct Crossovera dinamički poboljšavaju robusno 24/7 praćenje zdravlja i funkcije praćenja aktivnosti na digitalnom zaslonu koji se lako čita. A zahvaljujući Garmin solarnom punjenju, trajanje baterije na Instinct Crossoveru može se mjeriti u mjesecima, a ne u danima.1

Re(de)finirana robusnost
Instinct Crossover kombinira čvrstu konstrukciju i intuitivno iskustvo koje kupci očekuju od Garmin Instincta s novim analognim kazaljkama presvučenim Super-LumiNova i vanjskim prstenom kako bi se stvorio robustan, ali profinjen sat spreman za bilo koju aktivnost ili avanturu. Analogne kazaljke prekrivene su digitalnim zaslonom visoke razlučivosti Instinct Crossovera i brzo se pomiču kada korisnici žele detaljne podatke o pametnim funkcijama. Kupci mogu s pouzdanjem izaći iz ureda na otvoreno znajući da je Instinct Crossover otporan na toplinu i udarce, izrađen prema MIL-STD-810 i otporan na vodu do 10 ATM. Zahvaljujući novoj RevoDrive tehnologiji iz Garmina, Instinct Crossover pruža precizno analogno mjerenje vremena čak i u najtežim aktivnostima i okruženjima. Ako korisnici imaju značajan utjecaj na svoj sat tijekom avanture, RevoDrive će osigurati autokalibraciju za točno vrijeme.

Napravljen za održavanje pune baterije
Pojedinci koji preferiraju trajno mjerenje vremena na analognim satovima cijenit će Instinct Crossover – beskonačno trajanje baterije solarnog izdanja u načinu rada za uštedu baterije uz solarno punjenje koje pruža tradicionalne analogne funkcije poput vremena, datuma i štoperice. Dok koristite napredne povezane funkcije, Instinct Crossover – Solar Edition može pružiti do 70 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata sa solarnim punjenjem. Čak i bez solarne energije, osnovni model Instinct Crossover može osigurati gotovo mjesec dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i više od 110 sati u načinu rada GPS.

Ostanite zdravi dok ste povezani
Instinct Crossover pruža funkcije koje korisnici žele i podatke koji su im potrebni za postizanje ciljeva u vezi sa zdravljem, fitnesom i životnim stilom. Instinct Crossover donosi kompletan paket Garmin wellness funkcija, uključujući Sleep Score i Advanced Sleep Monitoring, te aktivnost praćenja zdravlja koja korisnicima omogućuje bilježenje ključnih zdravstvenih metrika, kao što su Body Battery, stres i broj otkucaja srca u jednom prikazu.

Ljubitelji fitnessa bit će motivirani znajući da njihov Crossover uključuje VO2 Max, Pulse Ox2, kondicionu dob, status/opterećenje/učinak treninga, HRV status i vrijeme oporavka. Ove zdravstvene i wellness funkcije omogućene su produljenim trajanjem baterije Instinct Crossovera i mogućnošću nošenja tjednima bez ponovnog punjenja.

Kako bi bio u toku sa životom u pokretu, novi Instinct Crossover povezuje se s pametnim uređajima kako bi korisnici mogli primati obavijesti na svoje zapešće, koristiti Garmin Pay beskontaktna plaćanja3 i sinkronizirati se s aplikacijom Garmin Connect i Connect IQ trgovinom.

Navigirajte životom
Kada iskusite život izvan utabanih staza, Instinct Crossover nudi GPS praćenje, Multi-GNSS podršku, ABC senzore, TracBack rutiranje, koje pomaže korisnicima da se kreću istom rutom natrag do svoje početne točke, i Referentnu točku, koja pomaže korisnicima da prate poznato mjesto u odnosu na njihovu lokaciju. Instinct Crossover – Taktičko izdanje temelji se na ovim funkcijama i pruža namjenske taktičke funkcije kao što su kompatibilnost s noćnim vidom, skriveni način rada, GPS u dvostrukom formatu, prekidač za isključivanje i više.

Instinct Crossover predstavlja kontinuiranu Garmin inovaciju tehnologije pametnih satova i sada je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549,99 €.