Lidlove drvene igračke od 10.11. ponovno u ponudi

drvene igračke

Drvene igračke su posebne zbog izvrsne kvalitete, izdržljivosti, a kroz njih se klinci zabavljaju i uče

Ovih blagdana Lidl je ponovno mislio na one najmlađe i još jednom pripremio bogatu ponudu različitih drvenih, edukativnih i kreativnih igračaka. Ponuda igračaka za sve uzraste od 10.11. nalazi se na policama Lidlovih trgovina diljem Hrvatske.

Drvene igračke su posebne zbog izvrsne kvalitete, izdržljivosti, a kroz njih se klinci zabavljaju i uče. Za izradu Lidlovih drvenih igračaka koristi se, među ostalim, drvo iz šuma nositelja FSC certifikata. FSC certifikat znači da se tim šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Proizvodi imaju i TÜV certifikat, jer je sigurnost djece na prvom mjestu.

Didaktičke igračke su više od zabave; one angažiraju djetetova osjetila i maštu te ih potiču na interakciju s drugima. Iz ponude izdvajamo različite kuhinje i kuhinjski pribor, uz koje će vaši klinci razvijati maštu i kreativnost, te kuću za lutke, namještaj i set lutaka. Idealan poklon za vašeg miljenika može biti i radni stol s alatom, uz kojeg može učiti kroz igru. U ponudi su i ploče za crtanje, razne drvene željeznice, magnetne ploče, drvene trgovine, edukativne slikovnice i brojne druge zanimljive igračke.

Ponudu možete pogledati u digitalnom letku.