Televizije Philips s novim dizajnom stvaraju živopisno kućno kino

Budući da nove sezone vaše omiljene serije uskoro počinju, mogli biste razmisliti o nadogradnji svog starog prašnjavog televizora novim minimalističkim ravnim zaslonom. Philips TV je tu da vam pomogne s tri nova vrhunska Ambilight televizora koji će – doslovno – prštati bojama, zahvaljujući nadograđenom ambijentalnom osvjetljenju. Novi Philips OLED+937, OLED+907 i PML9507 nude kristalno jasnu kvalitetu slike i zvuka, moćne (gaming) performanse i pametne značajke. Sva tri su obrubljena elegantnim, tankim okvirom u skladu s filozofijom europskog dizajna Philips TV-a. Televizori su dostupni u različitim veličinama zaslona.

OLED+937 dodatni plus premium modelu
Kao najbolji dizajnerski model iz asortimana Ambilight TV, ovaj vam televizor nudi najkvalitetnije iskustvo gledanja – zahvaljujući nagrađivanoj kvaliteti slike i zvuka. Novi 65” OLED+937 jamči širi raspon boja, čak i izvan zaslona. TV ima četverostrani Philips Ambilight nove generacije – svjetla koja projiciraju boje slike s ekrana na zid za prekrasno pozadinsko osvjetljenje, preciznije nego ikad prije.

Poboljšano iskustvo gledanja savršeno je za živopisne filmove i serije te dokumentarce o prirodi, posebno s integriranim luksuznim soundbarom Bowers & Wilkins – omotanom u Kvadrat Audiomix tkaninu – za impresivne zvučne efekte koji ispunjavaju prostoriju. Igrači igrica će također biti zadovoljni izvrsnim iskustvom, zahvaljujući igračkim značajkama i glatkim performansama.

Vrhunski osjećaj odnosi se i na europski dizajn OLED+937, s vrlo tankim okvirom koji se neprimjetno prenosi na minimalističke metalne rubove. Novi daljinski upravljač izrađen je s visokokvalitetnom srebrnom završnom obradom i održivom Muirhead kožom.

Televizor doslovno može poslužiti kao šareno umjetničko djelo u sobi. Nova značajka za ispunjavanje zaslona Aurora kombinira galeriju unaprijed učitanih slika i videozapisa prikazanih zajedno s Ambilightom, kako bi se stvorila atraktivna umjetnička pozadina u dnevnoj sobi.

OLED+907 nudi minimalističku siluetu
Novi OLED+907 slijedi i uvelike poboljšava iznimno popularan format izvornog modela OLED+903 diskretnom integracijom soundbara Bowers & Wilkins u cjelokupnu siluetu TV-a – dajući izrazito široku zvučnu pozornicu s kristalno čistim dijalogom. Izuzetnu kvalitetu slike osigurava i kraljevski zaslon opremljen najnovijom tehnologijom.

Ekstenzivan trostrani sustav nudi performanse Ambilight sljedeće generacije i novu značajku Aurora – baš kao i OLED+937. Idealan za igranje, OLED+907 ima traku s postavkama igre i specifične načine rada za intenziviranje vašeg iskustva igranja.

Vrlo privlačan, luksuzni europski dizajn uključuje minimalistički okretni stalak sa satenskom kromiranom završnom obradom, dok se diskretni soundbar proteže cijelom širinom dna TV-a i presvučena je visokokvalitetnom Kvadrat Audiomix tkaninom. Minimalistički metalni okvir ima bližu, besprijekornu vezu sa slikom na zaslonu i Ambilight iskustvom zahvaljujući elegantnom, tankom okviru zaslona – dostupnom u veličinama od 55 i 65 inča.

PML9507 jamči vrhunsku kvalitetu i vrijednost
Novi PML9507 stvara iskustvo kućnog kina u vašoj dnevnoj sobi putem četverostranog Ambilighta sljedeće generacije uz dodatak nove galerije Aurora – nakon što završi gledanje glavne emisije. Novi TV nudi izvrsnu kvalitetu slike i zvuka, a izvrstan je i za ljubitelje igara: TV ima širok raspon mogućnosti igranja i novu traku za igre na zaslonu koja omogućuje brz pristup postavkama slike i zvuka tijekom igranja. Za stvaranje još boljeg zvučnog doživljaja koji ispunjava prostoriju, TV se može povezati s bežičnim zvučnicima, kao što je Philips Fidelio FS1.

Europski dizajn omogućuje vrhunski izgled i dojam zahvaljujući elegantnom metalnom okviru s tamno sivim slojem. Tamni antracit metalni štapići upotpunjuju izgled. PML9507 također uključuje sofisticirani i elegantni, srebrni daljinski upravljač s luksuznom Muirhead kožnom završnom obradom.

Philips PML9507 dostupan je u veličinama od 55, 65 i 75 inča.

Pratite novosti i putem @TPVision Twittera, @philipssound Instagrama ili @PhilipsSound Facebooka.