AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT lansirao novu uslugu

Malo je osjećaja koji se mogu usporediti s osjećajem svježe isfenirane kose nakon posjeta salonu; živahan, sjajan i dugotrajan profesionalni finiš koji naglašava frizuru i boju te osigurava samopouzdanje. Holistički premium brend za njegu kose AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT vjeruje u moć profesionalnog feniranja te krilaticom „manje je više“ lansira novu salonsku uslugu koja omogućuje da vaša kosa izgleda bolje duže vremena, a zbog koje trošite manje vremena na pranje i oblikovanje. Zauzvrat, to znači manje vode, energije i struje, manje proizvoda i više mogućnosti kreiranje raznih lookova. Sve prednosti novog načina feniranja prve u Hrvatskoj iskusile su mlade influenserice, Ana Pernar, Valentina Pankasz, Dora Trogrlić i Ana Carević.

Vegansko feniranje uključuje sve, od same njege kose, pa do završnog izgleda, a odlikuje se individualnim i personaliziranim pristupom svakom pojedinom klijentu. Kad kažem personaliziran i individualan pristup, mislim na svaku razliku u strukturi kose. Mi frizeri obično gledamo boju kose, očiju, ten i tome se prilagođavamo, a ovdje je naglasak baš na teksturu i strukturu same vlasi, od tog što kosi treba od njege pa do samog stylinga.“ – rekla nam je Lidija Štokić, poznata frizerka i brend edukatorica prilikom prezentacije nove usluge salonima koji će ju uskoro implementirati i kod sebe, a čiji su modeli bile mlade influenserice.

Među prvim koje su isprobale ovo holističko iskustvo bila je i mlada pjevačeva Nika Turković koja je ujedno i brand ambasadorica, a vagonsko feniranje učinila je njezina dugogodišnja frizerka Evelin Benković iz salona Evelin. Ovaj način feniranja dodatno je istaknuo njezin novi look koji obiluje živahnim kovrčama, a koje daju punoću i ženstvenost cijelom izgledu.

Bez obzira želite li definirati svoju prirodnu teksturu, napraviti promjenu ili samo osvježiti postojeći friz, dodati živahni volumen ili postići valove kao s plaže, AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT usluga vegansko feniranje pokriva vas nizom opcija posebno osmišljenih kako bi se dodano istaknula prirodna ljepota svake kose, ali i razlike u teksturama.
Ravna – potpuno ravan kosa s lagano uvijenim vrhovima. Uistinu bezvremenska frizura sa sjajnim poletnim završetkom. Kosa se čisti Glow šamponom & Replenish regeneratorom u spreju. Tijekom feniranja i ravnanja Flawless Primer pruža fleksibilnu kontrolu sa zaštitom od topline. Za kraj, Hand & Hair Light krema.
Valovita – prirodno razigran stil. Jednostavan i prozračan izgled s valovima idealan je za svakodnevne prilike. Kako biste stvorili ili naglasili valove prirodnog izgleda koristite Enhancing Water i Nymph Salt Spray koji pomažu navlažiti kosu tijekom oblikovanja, a istovremeno joj dodaju čvrstoću i razbarušenu teksturu. Kako biste upotpunili izgled Airy Texture Spray daje opušteni volumen s Gritty Wax Pastom koja dodaje oblik i definiciju.
Voluminozna – izgled kao s modnih pista s dodanim volumenom. Razina volumena može biti prilagođena kao i lepršav ili oštri završni izgled. Koristi se lagani Amplify asortiman kako bi dodali punoću i volumen odmah nakon pranja kose. Tijekom stiliziranja Flawless Primer i Amplify Mousse pomažu u stvaranju savršene baze s dodatnim podizanjem, a slijedi Nude Powder Spray za trenutni i živahan volumen.
Kovrčava – kovrče na kojima će vam svi zavidjeti. Kombinacija definiranih kovrči i mekane opipljive teksture ono je što ovu frizuru čini zanimljivom. Kreirana je kako bi izgledala prirodno i jednostavno. Koristi se Hydrate asortiman za regeneraciju i revitalizaciju kose sa savršenom dozom hidratacije.

Za savršeno feniranje također su potrebni pravi proizvodi. Zbog svog održivog pristupa AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT proizvodi za styling su višenamjenski – što znači da ih možete koristiti manje da biste postigli više, miješati ih i kombinirati za kreiranje lookova koje želite. Neke od njih možete koristiti čak i na koži! Vaš frizer vam može pokazati koji su najbolji proizvodi za vaš tip kose i izgled koji želite postići, kao i kako ih kombinirati kako biste stvorili završni izgled po mjeri. Veganske i PETA certificirane formule te ambalaža koja se može reciklirati i ponovno koristiti, savršen su način za postizanje looka s održivim proizvodima u salonu i kod kuće. Ako volite profesionalni finish od sada možete rekreirati salonsku fen frizuru i kod kuće s AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT veganskom četkom za kosu.

Više o novoj usluzi saznajte u AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT partnerskim salonima, a najbliži vama potražite putem tražilice salona.