6. Zelinska šatorijada

Zelinska šatorijada, manifestacija kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi održava se ove godine šesti put i svi ste pozvani. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 19.-21.08.2022., postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije Zelinska šatorijada organizirat će se odbojka na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabavite.

Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave neće nedostajati!

Hrana:
Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema:
Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…

Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati 😊

Organizatori očekuju da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.

Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.
Prijave se primaju do srijede 17.08.2022.
Postavljenje šatora/početak je u petak 19.08.2022 u 15.00h
Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.
Osigurani sanitarni čvorovi.
Za miran i siguran san ove godine sa vama je Lupus zaštita d.o.o.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.