Top izgled na plaži: nove kolekcije stigle su u Yamamay

Poznati brend Yamamay predstavio je nove kolekcije i to u suradnji s australskim brendom It’s Now Cool, a riječ je o kolekciji kupaćih kostima i odjeće za plažu za cijelu obitelj.

Ova kolekcija pravi je prikaz duha australskog ljeta. Zabavna je, svijetla i ima malih neočekivanih iznenađenja koja ove komade čine super zabavnim za cijelu obitelj” – izjavila je Josie Clough, vlasnica It’s Now Cool i fotografkinja.

Cilj ove suradnje bio je prenijeti ljetnu atmosferu iz Australije na obale Sredozemnog mora, a inspiracija je bila u kupaćim kostimima iz 90-ih. Atraktivne boje idealne za ljeto prevladavaju ovom kolekcijom, kao i popularni tie-dye efekt, a motivi palme i zebra uzorak čine kolekciju idealnom za ljubitelje mode.

“Izvršni direktor Yamamaya i Carpise, Gianluigi Cimmino rekao je da je želja bila „klijentima ponuditi originalan proizvod, inspiriran ljetom, plažama i ugođajem ove prekrasne zemlje s tisućama aspekata i sinonimom za slobodu“.

It’s Now Cool poznat je po svijetlim printovima i zanimljivim oblicima artikala, a ujedno je ta estetika uvedena i u ovu kolekciju. Kupaći kostimi odgovaraju svakom obliku tijela, a napravljeni su za modernu ženu koja prati trendove i ima oko za detalje.

Ekološka kolekcija EDIT napravljena je od recikliranih materijala koristeći tehniku Windye® zahvaljujući kojoj su nastali reverzibilni kupaći kostimi, s dva različita uzorka, koji su tiskani postupkom sublimacije i bez upotrebe vode.

Eco ware_149,00 kn

Kupaći kostimi dolaze u dva modela (bikini i kupaći kostim) u ljetnim bojama svijetloplave boje, lila i bijele, odražavajući tonalitete i oblike mora.

Cijela kolekcija dostupna je u Yamamay trgovinama te online na www.itsnowcool.com i www.yamamay.com