Jeste li spremni izaći iz svoje zone komfora?

Skočiti bungee jumping. Popeti se na najvišu stijenu. Otići vlakom na putovanje u nepoznato. Ovakvo je pomicanje granica hrabro i inspirirajuće, no jeste li znali da u svakom danu, čak i malim koracima možete učiniti nemoguće? Rexona je novom kampanjom #UčiniNemoguće odlučila učiniti baš to i predstaviti svoje poboljšane proizvode, motivirajući svakoga na pomicanje granica!

Kreiranjem nove formule, Rexona proizvodi snalažljivo se bore sa znojenjem uzrokovanim stresom, kretanjem i vrućinom. U ovoj ljetnoj sezoni i vladavini visokih temperatura, učinkovita zaštita od znojenja svima je prijekopotrebna. Vodeći se time, ali i činjenicom da je svaki izlazak iz zone komfora stres za naš organizam, poznati brand stvorio je liniju od četiri ženska i dva muška antiperspiranta. Za učinkovitu zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa tu su antiperspiranti u spreju pogodni za svakodnevno korištenje; Rexona Maximum Protection Ocean Scent, suptilnog i nježnog mirisa te Lime&Waterlily Scent s mirisom limete i ljiljana. Druge dvije varijante Rexona Maximum Protection – Invisible i Fresh – pružaju iznimno snažnu i učinkovitu zaštitu od znojenja do čak 96 sati te pomažu spriječiti nastanak mokrih mrlja na odjeći i ukloniti onaj neugodan osjećaj vlage ispod pazuha. Muškarci će lako izaći iz svoje zone komfora i pomaknuti granice uz Rexona Men Maximum Protection Cobalt Dry i Maximum Protection Invisible. Uz revolucionarnu tehnologiju MotionsenseTM posebno su osmišljeni za kožu muškarca i pružaju aktivnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa čak 48 sati.

Zahvaljujući ovim novim proizvodima, jedno je sigurno – u svakom preskakanju prepreka, testiranju vlastitih mogućnosti i probijanju granica, Rexona svojom zaštitom i sigurnom kvalitetom prati hrabre. I iako se u zoni komfora osjećamo sigurno i iako većina nas većinu svog života provede baš u njoj, Rexona je odlučila potaknuti i nagraditi svako izlaženje iz te zone, svako vaše “hodanje po crti”, svaki vaš hrabri istup i zato vas poziva na nagradni natječaj te pruža priliku da napravite nešto što ne biste nikada te malim pomicanjem svojih granica osvojite vrijedne nagrade.