Život se vraća u Rougemarin Park

Prošlogodišnje omiljeno zagrebačko okupljalište Rougemarin Park najavljuje novu sezonu guštanja i opuštanja. U drugačijem ruhu, s novim vizualnim elementima popularni park spreman je postati ljetna oaza u koju se bježi od vrućina. Ali ne samo to…

Novo – staro hit mjesto i dalje se drži svoje glavne ideje i koncepta eatertainmenta u kojem dobra glazba, kvalitetna hrana, inovativna pića i zabavne aktivnosti moraju ići ruku pod ruku. Spajajući sve te elemente hedonizma, ove godine trajat će do kraja rujna i ponuditi ponešto za svakoga – i one kojima su proljetne večeri nezamislive bez druženja u zelenilu, i one koji nemaju sreće ovog ljeta pobjeći na jug, ali i one kojima povratak s ljetovanja i godišnjih odmora treba olakšati. „Dugi proljetni i ljetni dani koji su pred nama idealni su za druženja na otvorenom, pa je bilo očekivano da će naša zelena oaza prošle godine osvojiti publiku. Motivirani i zahvalni, ove godine ponovno nudimo zanimljiv sadržaj u gradu. Možemo najaviti da će se u Parku izmjenjivati teme i aktivnosti kako bi uvijek dodatno iznenadili goste. Naravno, to će pratiti i uvijek inovativno složena ponuda pića i hrane“, najavio je povodom otvorenja Marin Medak, chef i vlasnik restorana Rougemarin.

Tako će se u prvim tjednima, sve do 20. srpnja u Rougemarin Parku slaviti okusi, arome i kombinacije omiljenog ljetnog pića, gina. U atmosferi prekrasnog parka, uređenog za uživanje u dugim toplim danima i večerima na otvorenom, bit će ovo pravi festival za ljubitelje ginova, ali i gurmane. Poigravajući se začinima, važnim sastojcima dobog gin tonica, Marin Medak osmislio je izvrsne streetfood delicije. Spring rolice s piletinom i sweet chili umakom, falafel u domaćem brioche pecivu s limeta majonezom i pestom od bosiljka te taquitosi posluženi uz engleski celer s komoračem i usoljenim limunom tek su dio ponude koju će posjetitelji moći otkrivati i radnim danom i vikendom.

Ako ste u stalnoj potrazi za novim mjestima u gradu koji imaju dovoljno veliku terasu za opušteno druženje, ako vam ponekad treba neki drugačiji doživljaj zabave, ako želite kratki „izlet“ s obitelji ili samo dobro pojesti i popiti, Rougemarin Park je vaše mjesto. I to sve do kraja rujna.

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata radnim danima te subotom od 11 do 23, a nedjeljom od 11 do 20 sati.