Najpoznatiji krov u gradu zaživio u bojama Corona Sunsets Sessionsa

Hladno Corona pivo s kriškom limete u ruci. Chillanje na ležaljci. Gledanje u zalazak sunca iznad Zagreba. Jasno je – i službeno je otvoren omiljeni ljetni „festival“ na krovu Zagrebačkog plesnog centra! Ostati u gradu ovog ljeta uopće nije loša ideja što su potvrdili i brojni poznati koji su s vrućine gradskog asfalta „skoknuli“ na rooftop koji već šestu godinu osvaja posjetitelje, a i društvene mreže. Matija Cvek, Filip Vidović, Marko Kutlić, Petra Kurtela, Zembo Latifa, Paula Jeričević, Marko Mrkić, Luciano Plazibat, Mijo Matić i brojni drugi tako su postali prvi gosti Corona Sunsets Sessionsa i uz najljepši zalazak sunca iznad grada najavili sjajnu zabavnu ljetnu sezonu!

Oaza koja svake godine oduševi uređenjem, ali i magičnom atmosferom nije razočarala ni ove godine. Ako je sudeći po društvenim mrežama, prepoznatljive ležaljke, korneri za opuštanje i bing bagovi na kojima se lakše podnose vrućine osvojile su prve posjetitelje i ponovno se pokazale kao savršen „dodatak“ ovog omiljenog partyija iznad grada. Skrivena od pogleda i od jakog sunca, hrvatska verzija svjetski poznatog eventa na kojem se dočekuju najljepši zalasci, dokazala je zašto iza sebe ima već 6 uspješnih godina zabavljanja, druženja i hedonizma, pogotovo za one najveće obožavatelje Corona piva koji je nezamisliv bez kriške limete.

Omiljeno godišnje doba nezamislivo je bez Corona Sunsets Sessionsa. Bilo da ste spremni na kratko afterwork opuštanje ili na doček toplih ljetnih noći, ova lokacija u samom centru metropole vas čeka. Tako će do 31. srpnja biti poželjno samo jedno – druženje u hladu najljepše zelene oaze iznad grada. Svaki dan od 17 do 23 sata, krov u Ilici 10 bit će spreman za fotkanje, grickanje snackova, isprobavanje Corona koktela ili rashlađivanje uz Corona pivo, a više detalja nalazi se na službenoj Facebook stranici događaja.