Hranjiva njega za kosu iscrpljenu od sunca

Klorane, vodeći europski ljekarnički brend za njegu kose poznat po posvećenosti očuvanju okoliša te botaničkom naslijeđu predstavlja novu liniju proizvoda s organskim Tamanu i Monoi uljem za obnovu kose izložene suncu, soli, pijesku i kloru. Šampon i regenerator unutar ove linije obogaćeni su senzacionalnim tahićanskim uljima, obnavljaju kosu izloženu suncu (sve tipove), hidriraju i štite od vanjskih utjecaja.

Tamanu ulje ekstrahirano je iz organskog Calophyllum inophyllum drva čiji se plodovi koriste za dobivanje ljekovitog, zaštitnog, regenerativnog ulja. Poznato je po tome da djeluje antibakterijski, antivirusno, fungicidno, protuupalno te da pospješuje zacjeljivanje. Potiče sintezu kolagena te ima fotoprotektivni učinak.

Monoi ulje dobiva se natapanjem (maceracijom) latica cvijeta tiare, poznatog i kao tahićanska gardenija (Gardenia taitensis), u kokosovu ulju. Zbog svojih hidrirajućih zaštitnih i obnavljajućih svojstava te jedinstvenog mirisa smatra se glavnom tajnom ljepote tahićanskih žena te posebno oduševljava svojim mirisom i hranjivim sredstvima.

Šampon i regenerator Tamanu i Monoi:
• temeljito čiste kosu i vlasište
• obnavljaju kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi
• daju kosi izgubljeni sjaj i mekoću
• intenzivno hidriraju

DODATNE POSEBNOSTI KLORANE PROIZVODA:
Posvećenost prirodi i ljudima
Filozofija Laboratorija KLORANE oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva. Pa tako već više od 25 godina uz Laboratorije KLORANE djeluje i KLORANE botanička fondacija, koja njeguje strast za botanikom
i posvećena je zaštiti biljne baštine diljem svijeta.

Kontrolirani proizvodni ciklus
Povjerenje potrošača je ključno te je temeljeno na jamstvu da su svi KLORANE proizvodi sigurni. Zato već više od 50 godina stavljaju naglasak na procjenu sigurnosti svojih proizvoda.

Eko odgovoran brend
ECOCERT je prepoznao izvrsnost Laboratorija KLORANE za doprinos izazovu održivog razvoja. Uzimajući u obzir zapažanja koja su napravljena tijekom evaluacije temeljene na načelima ISO standarda 26000 i mišljenja Etičkog povjerenstva, ECOCERT Environment dodijelio je Laboratorijima KLORANE oznaku ECOCERT 26000 (oznaka izvrsnosti).

Preporučene maloprodajne cijena:
KLORANE TAMANU I MONOI šampon za kosu 200 ml – 84,00 kuna
KLORANE TAMANU I MONOI regenerator za kosu 200 ml – 106,20 kuna